bram jako moc te lituju, ale nemuzu se prestat smat ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Karja chtěla jsem dceři ušít sedací vak, ale když jsem viděla, co jsou ty kuličky zač, tak mě to přešlo :)
bram :-D:-DHahahaha, z toho mohla být taky ještě pěkná historka! No takže to bude zítra blbý, nakonec totiž za ty útrapy budeš moct ty!
bram Díky, to jsem dnes potřebovala
.
bram jejda
prepac ale ![]()
a ja ho teda fakt lutujem.
Teraz na napadlo ze som chcela dat Elze taky stary sedaci vak na polihovanie. Prave som to prehodnotila . Ehmmm nejdem zistovat cim je plneny ale asi to budu tie gulicky.
bram Chudák manžel ![]()
bram Promiň, ale to je skvělá historka ![]()
bram bavím se, ale lituju ho. I tebe vlastně ![]()
bram manzel vypadal nejak takto, predpokladam...

Janulik03 Haha. Ja uz neporizuju ani "lepsi" pelech pro psa. Vsechny roztahal po baraku i zahrade a z jednoho jeste po trech letech nachazim na zahrade kusy te vyplne. Tyhle kulicky bych z fundlaka uz nedostala nikdy!!bram Bozi historka. To je lepsi nez kdyz tata s dedou ve sklepe skladovali ruzne chemikalie a jednou rozbili sklenici s chloroformem. A pak tam nekolik dni nikdo nesmel
.
Já jsem se taky smála celý zbytek večera a s ohledem na okolnosti jsem ho ani moc nelitovala. Dnes mi to popisoval a bylo to asi tak, že šel do kumbálu, zavrávoral, spadl na pytel a ten se roztrnul a kuličky se rozletěly všude. Chtěl to uklidit, ale spíš to zhoršil, tak ho napadlo ten roztržený pytel vzít a odnést do nedalekého kontejneru. Čímž celou zkázu završil. Ráno při venčení psa jsem celkem lehce vystopovala, kudy šel. Akorát teda teď je v kumbálu na podlaze asi 20l hromada kuliček a přemýšlíme, jak ji dostat pryč, aby to zase nebylo všude.
Nějaké nápady? :)

bram to je nadílka ![]()
bram lopatkou do pytle,zbytek vysat,ale lituju moc.![]()
bram jezisi, nemate takovej ten zahradni vysavac na listi?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje