711990 ted me taky napadl.![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Zarinya ach, kéž by to šlo takhle jednoduše. :) Kuličky mají tu vlastnost, že když je nabereš na lopatku, zůstanou na lopatce :) A když je zkusíš přesypat do pytle, poletí do všech možných směrů jen ne do pytle.
Nejjednodušší by bylo opatrně vystěhovat zbytek věcí a zalít podlahu betonem.. ![]()
bram vůbec bych nepřemýšlela a škodolibě bych to nechala na manželovi :) a ze ho pozdravuji, pobavil :)
(promiň, vím, ze teď je to starost, ale budete mít vtipnou příhodu na celý život, až to zlikvidujete)
A abych tě uklidnila, ten můj dela horší blbiny. Naposledy navedl mého bráchu na nejakou hru (název jsem radši zapomněla), kdy se házelo nožem do země pod sebe. No brácha skončil s rozrizlou nohou a to dost, bylo to na šití. Nebo delal na trampolíně salta, "starej" chlap, dopadl na temeno, od té doby (zřejmě) ma tinitus a s krkem chodil na neurologii. A to měl po operaci vyhřezlé plotýnky :( Takže kuličky jsou ještě zlaty :)
Garfie Historku neznám, ale už to naznaceni stačí :D jako někdy jsou ty jeho nápady moc, ale musím uznat, ze je s ním zábava a že je kromě blbych nápadu i hodně vtipný, což u chlapu oceňuji. Dost se s ním nasmeju. Kamarád by se mi určitě líbil :) (pokud by ho nedonesl do mého obýváku :D)
bram Nejlepší je, že ten kumbal vypada, že byl předtím docela uklizený:-D. já bych zvážila, co tam je, zda to někdy budu potřebovat, pak to zavřela navždy:-D
bram
dobře se bavím na cizím neštěstí.
Upřímně - mě první napadl ten beton
. Nebo se zamyslet, jestli by to nešlo zalít něčím jiným než beton
.
dynda možná kdyby se to namočilo, drželo by se to pohromadě![]()
bram to je strasny
Nejlepsi by fakt asi byl nejaky velky vykonny vysavac.
Evaeva Nedrželo.
bram jezisi, nemate takovej ten zahradni vysavac na listi?
tak ale pozor. On ma dva chody jeden vysava druhy rozfukava. Aby ho zapli tym spravnym sposobom ![]()
bram
Upřímně - mě první napadl ten beton
. Nebo se zamyslet, jestli by to nešlo zalít něčím jiným než beton
.
sirupom?
bram no nerada sa smejem na cudzom nestasti ale v tvojom pripadd sa prepac inak neda. Urcite to nakoniec zvladnete. Drzim palce
sirupom?
Jedna moje znama dela na vanoce burizony zalite rozpustenyma karamelkama, to by slo treba taky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje