![]()
Jdu si pořídit gauč.
slniecko já si to nějak odvodila od toho popisu. Ale když nad tím přemýšlím, tak pečivo ve tvaru srpku měsíce by se rogalík určitě jmenovat mělo
.
Recruiter že Švýcarska mi poslal pozici Securities a Capital market analyst.
Odvolává se v nem CV na pozici Business consultant - information security. ![]()
Kluk očividně rozumí své práci.
Paní Čačíková na FB:
ttSep1o ernsorhed · Mnozí se ptáte, co se děje s růžovým Petnatem Fr19....No, co bych vám nalhávala. Je to pěkná svině
. Prošla několika zvraty. Jednu chvíli byla silně explozivní, smrděla jak bolavá noha. Dokonce jsem ji už chtěla vylít. Pak se zase umírnila, pak zas smrděla.... no něco na moje nervy.No, teď je ve fázi, kdy lítá, ale ne moc, ačkoliv je v lahvi čistá, po otevření je to jak voda z kaluže, když se podchladí tak smrdí a když je z 15 stupňovýho skladu, tak voní po jahodovým Mrožovi. Tož tak.Ale mám tu pár perverzáků (včetně mně
), kteří se teho nebojí...A jestli tito krasavci po cestě neexplodují, tak doputují do nového domova, ať si s něma nový majitel taky užije trochu legrace...
andulka01 To chci! ![]()
Sweet Potato Tak pak dej recenzi ![]()
mne ted pobavilo tohle
ze se najde spousta troubu kteri skoci na zazracne diagnosticke a lecebne metody vycucane z prstu, to me neprekvapi-lidi jsou falt pitomi plus se chytaji kazdyho stebla... ale ti investori, to by jeden nerek![]()
to je neuvěřitelné. Ze na to vůbec měla "koule" všude vystupovat a všechny oblbovat.
nonemy haha tak to klidne, videlas https://www.csfd.cz/film/8630-chyt-me-kdyz-to-dokazes/zajimavosti/souvisejici/ ?:-))
viktorka_od splavu jo, ten je dobrej :) asi bych to neměla posuzovat podle sebe :)
Dnes mě opravdu velmi pobavila sms komunikace s kamarádkou, na ukázku výňatek....![]()

Garfie
(Ale nadávat to evidentně umí)
Sweet Potato Ono to bylo delší, ale tohle je takové nejšťavnatější!
Nakonec to chuděra vzdala a zavolala mi.
Garfie Z autocorrectu by mne kleplo. Možná se tím připravuju o švandu?
Sweet Potato No zkus to, už se těším na další kolo! ![]()
Něco na vylepšení dnešního těžkého dne.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nejvtipnejsi-fotografie-divokych-zvirat-ktere-vas-pobavi-173659
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.