Garfie Ahoj Milane ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Garfie to je vtipný ![]()
Pinot Noir to s tema kostma je fakt? Ja bych to brala, jako vazne!
Nejdete nekdo kolem?![]()
Garfie to je božíííí! ![]()
Garfie to je fakt skvely, hrozne by me zajimalo, kdo je za tim..! ![]()
Pavlena No on je tam ten kostlivec už fakt dost dlouho, napřed jsem myslela, že zapomenutá Halloweenská výzdoba.
Asi tam bydlí nějací medici, předpokládám. Ale jsou vtipní!
Luna Pro studenty poklad. Ono se na tom asi sveze i pár magorů, ti budou vesměs zklamaní, že tonejsoukosti lidské.
Sweet Potato No, takze ja nejsem student, tudiz patrim do kategorie magoru
Ja jsem to chtela jako model do hodin kresleni, no...
Luna No víš co, ale to budou kosti zvířecí (to je ti asi jasný). Ale zas malovat kostru bizona....to by byl taky dobrej úlet....jakože ahoj Honzíku, co bylo ve škole? Dělali jste na výtvarce něco ke dni Matek? ,,Jo mám tady přáníčko zepředu kostra zajíce a vzadu kačeny,,:-D
711990 Nevezmeme to rovnou s příštím srazem? Na ČZU máme ještě ten zvláštní zájem:-D:-D.
Karja Ja vim, ze jsou zvireci. To prave chci.
Mozna mi tam kamaradka zajde, uz to domlouvam. Nechapu, co je divnyho na tom, ze budem kreslit kostry. Jsme je na umprumce kreslili furt. Prisel profesor s lidskou lebkou a rekl pohnutym hlasem: Jo, tak toho pana jsem osobne znal. A tak skoncime vsichni. A pak se zacal smat a sel na cigaro. Proste skola, no...![]()
Lebku kreslili i jiní mistři, zrovna tohle mi přijde úplně genialni ![]()

Luna No lidský mi přijdou v pohodě, ale kreslit ty zvířecí mi přijde prostě vtipný a zvláštní zaroven. Ale tak já měla nejhorší obrázky na gymplu že tridy, já nic nevím, neznám mapu;-).
Karja tyjo no vidis, to je ke zvazeni!!!![]()
Luna Na mně to s těmi kostmi taky vyskočilo na fb a vůbec mi to nepřišlo divné. Asi bych se měla nad sebou zamyslet.
continuity Van Gogh ![]()
Garfie a je tam furt? Až pojedem za našima, musím se kouknout ![]()
Mulen To nevím, taky se musím kouknout!
Ale tak před půl rokem jsem ho tam ještě viděla.
brrr já jsem si dokonce říkala, že bych něco koupila. Akorát starší by asi víc ocenila lebku lidskou.
Garfie možná má prázdniny
, dej určitě vědet :)
Toto:
https://www.fragrantica.com/news/National-Drinks-in-Perfumery-Czech-Republic-Bosnia-15412.html
By ma zaujímalo, čo niekoho pudí k tomu písať o niečom, o čom vie...trt baraní...a ešte si aj neoverí informácie.
Apropó, Janulik03 vedela si, že Skalický trdelník prišiel do Čiech pred 15timi rokmi z Maďarska
?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje