Čo vás dnes rozosmialo?
continuity oboji dobry ![]()
continuity Smadného mnicha jsme kdysi pili na Liptově
.
continuity Debilní titulek, ale fotky výborné, dík.
Garfie jezis chudak![]()

Luna Za tu cenu, nekupto! Doufám, že už je máš na cestě ![]()
Luna Super ohoz do společnosti![]()
Objednala jsem si na notinu fen parlux, cena odstinu jade 3063,-. A jen jsem tu objednavku odklikla, tak najednou cena u vyrobku 3349,-? Docela zajimava cenova politika tedy.
rasaNori Ty jo, já si teď objedávala ve slevách nějaké knihy u Dobrovského, cena cca 850,-, otevřela jsem to v jiném prohlížeči-a cena 2500,- všechny knihy v původních cenách!!! Normálně jsem nevěřila. (v původním prohlížeči stále nízké ceny)
Garfie zrovna tusim u dobrovskeho fungovaly nizsi ceny proklikem z heureky. Pak clovek nahazel do kose dalsi zbozi kvuli doprave zdarma, ale kdyby tu kazdou jednu polozku proklikl z heureky, tak ma nizsi cenu.. ![]()
Garfie jj to delaji megaknihy hodne. Ty jo ted jsem aktualizovala notino, tak porad za tech 3,5 cca, ale kdyz to dam pres heureku, tak tam maji za tech 3063 porad a pak je tahle cena i u notina:D to jsem z toho jelen...
rasaNori To je u notina normální, na heuréce mívají nižší ceny, někdy i o dost. Kupovala jsem tam parfém přes heuréku za 2300, bez heuréky by stál 4600.
Emi ja jeste prosla vinted ohledne kodu, takze jeste 8% sleva:)
rasaNori Jojo, kupodivu to pak většinou bere i ty slevové kódy, tak ta celková sleva je dost znát. Tak ať ti fén dobře slouží.
Ops :)))

jinx
ale saty ma moje mama nazivo to ten obrazec nedela![]()
711990 to je dobre:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje