Všechno je na dobré cestě!!!

Všechno je na dobré cestě!!!

bram co to je..?!?! ![]()
Pavlena zachyceno na FB :)
bram jsem ráda hlavně za ty draky. A těším se na velbloudí koně! ![]()
U všech keltských bohů...
A já si říkala, co vyváděla ta divná skupinka v pláštěnkach na ulici. Oni synchronizovali vesmír.
To jim příště neřeknu, aby si po sobě laskavě uklidili, ještě by na mě poslali vílí družstvo nebo velbloudokoně. ![]()
Já se právě bojím hlavu ponořit, teda při plavání, nikdy jsem třeba ani nešnorchlovala, ale zase při skoku do vody s tím nějak počítám, tak úplnou fobii nemám. Zkusím si tu knížku sehnat.
bram tak hlavně aby měli v těch pyramidálních knihovnách ňáký kloudný detektivky
Evaeva tyjo, ale když je 100 tisíc draků na území čsr, tak to vychází 1 drak na 1,28 km2, to je dost velká šance na nějakýho narazit!
bram no to je pekny hukot.. pocetla jsem hate na penize a pote nabidku placenych prednasek a mam dost.
bram Sbohem a dík za všechny riby!
A na dráčky se těším![]()
Tyjo, to je skoda, ze se nedovim, kde bude vyset to vysilani. Rada bych pozdravila vvsechny velriby a fakt bych se rada poucila, jak stavet na zahrade pyramidu.
![]()

Sweet Potato No tak jistě v Brně je možné všechno
(akorát DP máme teda jen jeden:-))
To je boží ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.