no prostě nuda v Brně ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
![]()

Pinot Noir to je vtipný :-))
Magráta chorizo už nikdy nebude jako dřív, co? ![]()
sagiti Já jsem se kdysi potkala v "sušičce" po bazénu se svojí ředitelkou. Nebylo mi to příjemné, a to jsme byly obě "krásné a štíhlé". Dneska, no škoda mluvit, odlezla bych kanálem.
Mirka já jsem absolvovala wellness v hotelu se svým šéfem na sluzebce. Byly tam asi 3-4 sauny/páry, takže jsme bez slůvka domluvy zapluli každý do jiné, pozorně jsme se kontrolovali, kdy kdo jde do sprchy, a při odpočívání si pěkně pokecali úhledně zabalení v osuškách. S kolegou už to tak vychytaný nebylo. Při jeho nástupu si tak říkám, odkud já ho znám? No, vzpomněla jsem si
.
Makara já už bych do těchto zařízení nemela chodit, abych nebudila pohoršení, ale pak si sundám brýle a je mi to fuk
. Tedy s cizími.
Mirka Jako ono ale blbě vypadá strašně moc lidí, ono se to pak tak všechno sleje!. Ale dneska jsme byli na koupaku a jedna paní tam měla hrozně hezky prsa, ale hrozně hezky. Tak jsem to strašné nenapadne pozorovala, doma to natukla, ano sambo si také překvapivě všiml, ale nevíme ,,co to jako je,, zatím jsme tak jako u varianty, že jsou to zmenšený vymodelovaný přírodní...ale potkávat ji tak bezne, snad se jí tam za rakosim zeptám. Za tohle si umím představit obětovat tu trimesicní finanční rezervu nebo co to tuhle na mě vybalili v bance!
Doufam, ze to nesouvisi

moora neeeeeee! Kdes to potkala? ![]()
Copak Ostrava...to je kraj razovity![]()
Karja no, prsa jsou můj nejmenší problém ![]()

Sweet Potato moc pěkné ![]()
Magráta viktorka_od splavu Mha a IKEA reaguje pohotově ![]()

MP Pardubice kráčí ve šlépějích přerovského Komínka.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články