OliveOyl kukurici mam rada ale tyjo ve vanocnim salatu bych ji asi nezvladla![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
OliveOyl přesně! I když mám pocit, že aspoň v Praze trhy teď už trvají trochu déle, ale do tří králů to asi nebude. U nás v obchoďáku už taky vánočně zdobí.
No a to Vánoce končí až na Hromnice, do jesliček by se měly figurky tří králů dávat až na ty Tři krále.
já se z vás picnu, včera jsem vecerela, o půl 10, panenku s vlašským salátem! Bylo to prostě po tomhle vláknu silnější než ja!
Včera po desáté večer jsem si musela jít do ledničky ukrojit aspoň kousek klobásy, protože jsem sem neprozřetelně vlezla![]()
Nechcete se přesunout do žrádelního vlákna?https://www.parfumanie.cz/forum/detail/tlacharna:c7/t432.htm?page=1729#m1043531
Tam nechodím, tudíž jsem v bezpečí![]()
dzizisketa dodržuje se to aspoň v kostelech? Nikdy jsem si nevšimla. Ježíšek se dává až o půlnoční, to vím.
Mně se ty masirce letos vcelku daří unikat, je fakt, že moc nechodím nakupovat osobně. Vlastně jsem žádnou výzdobu ještě neviděla kromě stromečku, který se bude oficiálně rozsvícet u nás na sídlišti. Svítil, když jej strojili. ![]()
Jsem si říkala, že vánoční porcelán vyndám po dušičkách, ale když je venku pomalu 20 stupňů, tak se mi ani moc nechce.
dzizisketa A koledy se mají zpívat až od 25.12.
continuity u mas v lidlu uz maji minimalne 14 dni dva regaly plny mikulasske nadilky![]()
viktorka_od splavu já dnes zakoupila perníčky:D
continuity u mas v lidlu uz maji minimalne 14 dni dva regaly plny mikulasske nadilky
u nas uz nejmin mesic a kdyz jsem se vcera u kasy nudila zaujal me adventni kalendar masinka,pro vnuka a co myslis?ta byla jedina a potrhana.
ostatni vyprodane na zacatku listopadu.![]()
viktorka_od splavu něco v tý Bille už je, ale mě to nenervuje. žádné koledy nebo taková ta výzdoba tam nejsou.
Já zas rada nakoupím předem, nemám ráda řešit věci na poslední chvíli, dárky už mám taky téměř hotovo - to ale s vánoční atmosférou to u mě nijak nesouvisí.
A je tady i někdo, komu to vlastně neva, nebo jsem jedinej blázen? :D Jako vánoční dekorace a nádobí vyndavám až během prvního adventního víkendu, ale ozdoby na stromek a dárky vymýšlím a nakupuju tak od září, takže mi to naopak spíš hraje do karet, když je vánoční zboží v obchodech už během celýho podzimu.
Loni se mi poprvé konečně povedlo, že jsem do konce listopadu stihla vyřešit všechny dárky, tak jsem pak vesměs celej advent měla odpočinkovej, vybrala jsem si veškerou zbylou dovolenou, pekla jsem cukroví, válela se u vánočních seriálů, balila ty nashromážděný dary tempem jeden dva denně, to bylo fakt dobrý, takže letos bych si to ráda zopákla.
Mě vlastně obecně asi nejvíc stresujou ty dárky totiž, vybírám a kupuju je ráda, ale potřebuju čas si to všecko klidu promyslet a i objednat bez nějakejch nervů, jestli to ještě stihnou doručit nebo nestihnou, no a vyrážet do obchodů nějak těsně před Vánocema, to už je pak úplnej masakr...
Karoleena tak ja do toho nakupovani darku nepocitam,to si taky radsi nakoupim jeste pred prosincem ci v zacatku.
Ale,ze v prosinci nedej boze par dni pred vanoci nekoupis pekne vanocni dekorace uz treba jen pro radost,mne tedy stve.
Karoleena já bych taky ráda řešila dárky na Vánoce už září. Akorát že v srpnu má narozeniny mamka, v září táta a muž, v říjnu ségra a syn a v listopadu druhý syn. A co má člověk pořád vymýšlet ![]()
![]()
Karoleena mám to úplně stejně. Začátkem adventu mám většinou všechno doma, umyté okna a velký úklid a už jen péči a užívám si trhy.
Zarinya s dekoracemi není problém nejmenší. Já jednou běžela pro svíčky na Štědrý den dopoledne a dalo se pořád vybrat. Mám toho pro tři domácnosti a stejně ještě během adventu vyměknu a něco dalšího si pořídím.
Evaeva Já mám narozky na konci září a přítel pokaždé nadává úplně stejně jako ty. :D Ale mít to jak u vás, asi mi to taky rozhodí harmonogram, u nás je poslední sdružená rodinná oslava několika narozenin právě na konci září a pak až do Vánoc díkybohu nic, nic!!
prome je to strasna predstava, ze bych mela v srpnu resit vanoce, to se mi uplne dela mdlo. asi ze je nesnasim Mirka ![]()
A vy, co kupujete dárky takhle dopředu, nemáte strach, že si to obdarovaný mezitím pořídí sám? Nebo v případě dětí, že se jim změní oblast zájmů? Já se přiznám, že bych se bála nakupovat čtvrt roku dopředu (a pravděpodobně bych stejně zapomněla, co jsem koupila ;)
continuity no tak ja vidam poloprazdne regaly.
Evaeva vymýšlení mi vždy slo.
Já mám opačný problém, jak má pro všechny něco už v půlce listopadu, tak se mi ještě kolikrát něco zalíbí a pak je to pho pod stromečkem moc. Pro deti vůbec nemám problém vymýšlet dárky, pro muže taky ne. Jediné, co je blbý, jsou dárky pro lidi, se kterýma jsem málo. Ale co jsme o omezili dárky se ségrou, je to dost v pohodě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články