Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 13:25

dzizisketa u nás v příbuzenstvu navíc nikdo nic nechceMamka se nelíčí, nevyžívá se ve vaření, špercích, ségry to samé, ta menší akorát čte, holčičí věci jí nezajímají, táta nemá žádného koníčka, muž si všechno koupí,... Takže vánoce tam jsou akorát přehlídka knih a svetrů

Muž dostane lístky do divadla (dárek pro mě )

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 13:26

žluťásek To je hezky! Připomíná mi to, že my chodíme do zasilkovny, nikdy tam nic nekoipime, děti tam vyskemraji bonbóny, tak jsem se rozhodla tam koupit nějaké sazenice, nebyly úplně ve špičkové kondici a pan nám je dal zadarmo! Ale na věnec to nemá, ten měl asi domu:-D

Offline continuity
43025 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 13:36

žluťásek já na chvojí chodím občas do té Šárky, ale posbíram tam něco ze země nebo z vytěžených stromů. Ze živých stromů nikdy, jedině z tújí, které stříhá děda tak jako tak. Jinak hezké a levné chvojí měli loni u Chládka - i nakombinované z různých druhů jehličí. 

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 13:46

Karja žiš, tos mi připomněla... mám asi deset let keramickou dýni. Takovou dýničku na stůl. Ještě ani jednou.... a letos taky pozdě

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 14:26

žluťásek chvojí mívají ve stáncích, jak prodávají i věnce a stojí pár korun. Kupuju ho skoro každý rok. My máme zdroj akorát jedle a ta opadá.

Teď jsem si vzpomněla, že tu loni někdo dělal věnec do té aranžovací hmoty. Možná to vyzkouším.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 15:04

Dárky u nás neřešíme. Děti už jsou velké, dáváme si "luxusnější" drobnosti, u kterých je vidět, že se o nich přemýšlelo, aby udělaly radost. Např. dcera mi vloni dala úžasný čaj zakoupený v říjnu v Německu, když tam byla na výletě. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 15:08

Na stůl nedělám věnec, ale aranžuju svíčky do staré kulaté pánve. Svíčky přilepím do rozehřátého vosku a pak větvičky a ozdoby, až podklad není vidět. Není z toho tolik nepořádku a nemám tak velký strach, že vyhoříme.

Offline Kokoska
34881 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 15:32

Zajímavý je, že já asi mívám nejvíc vánoční náladu právě takhle začátkem listopadu, ale pak to neustálý připomínání, zvyšující se chaos a ubývání času na přípravu mi to strašně kazí.

Letos díky cestám k mámě mám přesně 3 volné víkendy do Vánoc, z toho jeden chce muž někam jet. Dárky žádný, v hlavě prázdno. Kdybych si tam mohla aspoň napéct, ale ta její trouba je strašná bestie, tam nedávám ani bublaninu. A v cizí kuchyni to stejně není ono. No co, pečicí večery doma v týdnu se svařákem taky nebudou špatný :)

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 18:35
Reakce na Pinot Noir:

999 a oči navázaly na vynášení potkanů a ropuch ze sklepů a skleníků.

​koukam, co jsem spachala, a to nevinnou poptavkou dloubani oci... A to me vanocni humbuk uz ted pekne stve, ale zase ta vys popsana aktivita, co ji nebudu jmenovat, me desi uz od leta...

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 19:59

Evaeva Jj to chci dělat taky do té aranžovaci. A taky někdo dělal z hortenzií, přesně v tenhle čas a vypadalo to moc pěkné. 

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 20:04

Kokoska Tak tam můžeš dělat nepečený!:-D A vaječný koňak, taky baileys se dělá:-D Na co cukroví, maslo je drahý, dělej to tekutý:-D Já zjistila, že máme letos strašně moc pěkných formiček na cukroví a neobvyklých. Stačilo se podívat do dcera kufříku s modelinou:-D. Takže můžeme mít i dinosauří pracny, jednorožcích perníčky.....nechapu, že mě to nenapadlo driv, perníčky pečeme co 14 dní....

Offline Kokoska
34881 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 20:11

Mně se moc líbí tyhle svícny, ale už to nemůžu kupovat.

Offline Kokoska
34881 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 20:12

Mám podobný, vždycky tam dám břečťan a větvičky ze zahrady a s vodou to dlouho vydrží, jednou mi i rozkvetla cesmína.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 20:19

Kokoska odkud jsou ty svícny? Mně na klasickém věnci teď štve, že se do té výroby moc nedají zapojit malé děti. Motat to neumí, zdobit s tou tavnou pistolí taky moc nemůžou,...

Offline Kokoska
34881 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 20:19

Karja my ty tlamolepy nepijem, ale už mám několik lahví portského :) Že bych to letos prohlásila za cukroví? 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 20:27

Kokoska díky, vypadá moc pěkně 

Offline Kokoska
34881 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 20:28

Evaeva mohli by ho kluci zalívat :)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 20:30

Kokoska a perfektně by se hodil k prostírání s pejsky a kočkami 

Offline Kokoska
34881 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 20:30