Karoleena a to naštěstí nemusím nic vymýšlet pro švagrovou a tchána
ti jsou taky na podzim. Taky děláme sdružené oslavy, když do toho připočteš ještě svátky, vždycky takové malé vánoce. Akorát děti mají oslavy sami.
Čo vás dnes rozosmialo?
DruI moje děti vždy věděly, co si napíšou už letních prázdnin a toho se drželi. ![]()
Zcela vážně, já ty dražší hračky stejně kupovala tak, aby byl předpoklad, že jim to vydrží několik let, natož pár měsíců. Pro dospělé se snažím vymýšlet věci, co by si sami nepořídili.
DruI mně se dárky ztrácejí, až když je zabalím. Do té doby je to v pohodě. Jedny vánoce jsem hledala dva dárky až do třech králů. ![]()
DruI Já jsem v tomhle vlastně asi v souladu s continuity, děti, nebo teda to jedno dítě co máme v rodině, si napíše dopis Ježíškovi, takže tam je to jasný, no a dospělým vybírám něco, co by si sami spíš nekoupili. Ale občas si něco konkrétního u nás přejou i ti dospělí a řeknou si, nebo se klidně i optám sama, jestli nemají nějaký zvláštní přání, a koupím to a ještě nějaký překvapení navíc. Ale jako už při tom výběru se mi stává, že narazím na něco, u čeho si řeknu, že by to byl dobrej dárek, ale tak moc se to nabízí, že si to dotyčnej určitě koupí sám (a obvykle se tak i stane).
Zapomínání dárků mi nehrozí, protože mám excelovou tabulku, ehm. :)) Jak hodně věcí objednávám, tak si to musím někam psát skrz doručování, jestli už to mám/nemám zaplacený a kterej dopravce to doručuje a kam, bez toho bych se v těch balících utopila.
Karoleena u nás se občas stane, že se syn něčeho chytne pár týdnů před Vánoci/narozeninami a má utkvělou představu, že to určitě dostane. Je přecejen ještě malý.
continuity já letos vůbec nevím, co pro staršího. Chtěla bych nějakou zajímavou stavebnici, ale všechno je buď jako lego, magformers nebo dřevěné kostky![]()
Karoleena mám to jako ty ![]()
Evaeva No to si dovedu představit, ono zas to není tak, že už bych si celej prosinec vyloženě zakázala cokoli kupovat, ale už nic sama aktivně nevyhledávám a nevymýšlím, musí mě to samo nějakou náhodou trefit. A zas jak psala continuity no, někdy se pak holt stane, že toho je pod stromkem víc, než by tam být muselo. A beru to i tak, že naštěstí dneska není problém i s případným vracením kdyby bylo nejhůř a zájmy obdarovanýho se dramaticky změnily, třeba taková Alza výměnu nevhodnýho dárku zdarma už nabízí ke všem nákupům taky snad od začátku září. :))
Evaeva kolik mu přesně je?
Na gravitrax je ještě malý? U ségry si s tím s pomocí starších brachů hraje pětiletej.
Ještě se mi pro tyto dětičky dost osvědčila Seva, z toho si holky nakonec stavěly ještě na COVIDu a to byly na začátku ve třetí a páté třídě.
Karoleena u nás se občas stane, že se syn něčeho chytne pár týdnů před Vánoci/narozeninami a má utkvělou představu, že to určitě dostane. Je přecejen ještě malý.
To bych mu to klidně koupila, to se nevylučuje s tím, mít většinu dárků předem. Já takto jednou utíkala pro králíči domeček ještě na Štědrý den. Ona byla tak přesvědčena, že ho dostane, že mi to nakonec nedalo. Vybavovani bylo jeden z nejhezčích vánočních zážitků ever. Takže ačkoliv drahá hračka, s kterou si hrála vlastně málo, to za ty peníze stoji doteď i jen jako vzpomínka.
Já si vždycky na začátku listopadu řeknu, že začnu řešit Vánoce, ať mám pak klid. A v půlce prosince zjistím, že zase ne...
Evaeva hrozně super je ta japonská stavebnice LAQ, máme doma menší krabičku od bot a dá se z toho postavit mraky věcí. Je to něco, co žádné dětské návštěvy neznají a vždycky to zaujme.
continuity na gravitrax je malý a ségra ho má hodně, takže čekám, že tak do dvou let dědíme![]()
Já je zas nechci přehltit, dostanou toho spoustu i od příbuzných, tak tři čtyři dárky od nás bohatě stačí. Takže když si něco vzpomene před Vánoci a ještě musíš koupit něco i tomu druhému... Moc mi to nevyhovuje. On navíc Ježíškovi psát nechce, abych třeba řekla, že už si napsal o to a to.
OliveOyl
Ale letos, letos už to určitě vyjde!!
žluťásek díky, vypadá zajímavě. Něco podobného jsme měly jako děti.
bram určitě!
a kdyby ne, tak holt příště...
OliveOyl Já třeba adventni věnec zapaluju až společně tři svíčky:-D. Si ho musím totiž udělat sama, já starej škrt, bych to v životě nekoupila:-D:-D. Takže tejden chodím na chvoji, tejden o tom premejslim, pak to během dvaceti minut ušmudlam. Ale teď s těma dětma, budu muset změnit přístup. Jednu dýní jsem měla 31.10. ale druhou dlabu dneska:-D
Mně přišlo v září avízo v antikvariátu, že někdo prodával knížku, co se blbě shání a chtěla jsem ji pro muže na Vánoce, takže to je zatím jediný dárek, co mám doma. Mně se většinou ani nechtějí shánět dřív jak v listopadu.
Karja já jsem to dovedla k dokonalosti, že koupíme jen ten korpus a nechám to ozdobit dítě ![]()
Ráda ho vážu i sama, ale nemám už žádnej zdroj chvojí a přijde mi blbý jít to stříhat někde do Divoký Šárky. Loni jsme šli koupit chvojí do zahradnictví a bylo to dražší než hotový věnec, to jsem nebyla ochotná dát. Tak jsme šli do Kytek od Pepy koupit ten korpus hotovej, už žádnej neměli a pak se pan Pepa asi slitoval nad ubohou matkou, vylovil jeden krásnej velkej zpod pultu, popřál mi krásný svátky a nechtěl si ho nechat zaplatit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články