barbucha a trochu pritlacit, vid ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Kdepak, dvě peřiny by měly stačit, má se snad člověk ještě ztrhat?
continuity Pinot Noir Dneska ráno tu byl opravář kvůli nefunkční indukční desce, čtu to právě teď. Samozřejmě byl problém přesně tam co u vás. Prý máme štěstí, že to zapojení neodpálilo obě varný zóny. Říkal mi, že pokud to zapojuje elektrikář, co to nedělá běžně, může ho to zmást, protože evropský normy jsou jiný než ty český. No ještě si pamatuju, jak u toho zapojování elektrikář špačkoval.
Len podle našich zkušeností bude lepší na to povolat IT konzultanta, který žádné normy nezná ![]()
Pinot Noir
Když jsem to viděla, říkala jsem si, že by to muž býval zvládl líp. On by si totiž narozdíl od elektrikáře určitě přečetl štítek na kabelu, kde to bylo popsaný hodně polopaticky, jak jsem měla dneska možnost vidět. Ale obecnej princip dobrej, mně jednou pacient spravil při ošetření rentgen, protože narozdíl ode mě nevěděl, že to nejde.![]()
Len to přesně vždycky říká můj šéf: všechno jde, jenom je potřeba najít někoho, kdo neví, že to nejde ![]()
Dneska na mě padla nějaká chandra vecer, ségra maji prejeteho kocoura, co všechny děti měly moc rády, je mi zima, mám rymu a tak....podívám se na naši kočku na okně a říkám si ty jo potřebovala bych nějakou fotku Mimičičí a Husinejch děti:-D Potrefenáhusa To je fakt takove 2D pohlazení na duši no! Mimičiči a miminka:-D
Potrefenáhusa Děkuji! Mimičiči teda roste jako z vody, je na ní znát každý týden, na mimihusicce naštěstí ne, ta tak rychle nevyroste. Vypadá to tak strašné idylicky a kouzelne! Jdu se rozbrečet po kocourkovi!
Karja ten kocour, jak jsi ho tu jednou postovala? ![]()
Potrefenáhusa to je takový mírumilovný :-)
Karja to je mi líto ![]()
Tabea Nene, to byla naše, to je kočka, Beník. Tohle byl vlastně její syn, dost podobnej, jen větší. Jako upřímně, segra ho moc nemusela a její muž ještě víc. Ale jejich děti ho uplně milovaly no:-(. Tak to pak všechny mrzí. Navíc je to během roku už druhej přejetej kocour. Mají fakt smůlu.
Karja aha, já měla v hlavě nějakýho takovyho neupravenýho kocoura...
Karja to byl ten kocour, jak jsi psala, ze je nejakej hrozne osklivej? Je to smutny, kdyz ta zviratka takhle blbe skonci. Treba CDK prideli nejaky mimicici i k sestre.
Tabea Ježišmarjá! No tak ten byl druhý segry. No to byla tragedie.. Jo to jsem psala tehdy jako usměvnou příhodu, jak se jim ztratil a k fotce někdo napsal, chudinka, musel toho hodně zažít...jenže von tak vypadal i doma odmala:-D. No tak to mělo ještě dohru, ten nálezce totiž psal segře, že ho museli zanedbávat, jak vypadal a proč ho nechali uspat, že on s ním byl u veterináře a ten na to měl jinej názor.... Nebyla to příjemná korespondence, když tě takhle někdo nařkne. Byla z toho fakt špatná, x let ti spí kocour v posteli, děti doma ubrečený, že jim korour umřel (měl svý roky a po tom nálezu se ukázalo že i dost rozjetou nějakou nemoc, a ten venkovní pobyt ho dodělal) a pak ti tohle někdo vypisuje...
Kokoska Ne, to byl jinej, ten ošklivej dopadl viz výš jak píšu Tabee. Jj, no snad nějaký mimičiči bude
Karja Doteď jsem netušila, že máš sestry dvě!
Karja jo tak, kdo se ma v tech segrach a kockach vyznat ![]()
Sweet Potatotak to nechápu?! Příště to rovnou budeme počítat přes kočky:-D. Ted mají dohoromady 1. Hrozně hezkou konečně, i povahově je super:-D
Karja To je mi líto. My si to zažili už 3x
Zařekli jsme se, že už žádnou kočku nikdy. No s pak si k loňským Vánocům dcera napsala Ježíškovi o kotě. A byl to ten nejdůležitější dárek. Prý ho bude mít jen doma. Jenže to nám zase přijde líto toho zvířete a pořídili jsme kolem celého pozemku El. ohradník. Za tu cenu jsme mohli mít nějakého vyšlechtěného a líného šampiona, který by se jen válel doma![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje