Náš pediatr chodí k novorozencům domů. Ale vyrazil mi dech, když letos při očkování viděl po dlouhé době dceru puberťačku a začal jí vykládat, jak ji viděl poprvé u nás doma. To jsem si říkala, ok, to je asi u všech dětí stejný. Ale on potom řekl, i jaký bylo počasí! ![]()
Buď jsme exoti a vryli jsme se mu do paměti, nebo je exot on, že si všechno pamatuje ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
notna Nebo koukne na datum narození a to počasí střelí univerzálně podle sezóny. ![]()
(Něco jako ten v té historce o zázračnéˇ předpovídání pohlaví)
Evaeva Nase doktorka taky moznost prvni navstevy doma nabizela, ale ja se modlila, aby fakt nechtela prijet a radsi jsem se k ni nejak s tim rozparanym brichem doplazila. Mela jsem strach, ze by ji ze psa povalujiciho se mezi nedonosenejma dvojcatama asi mrsklo :-D.
Vari
no my zas měli ještě půlku věcí v krabicích (po skoro roce od stěhování) a extra uklizeno taky nebylo. Já teda byla v pohodě a tu krátkou procházku jsem zvládla. Akorát jsem musela pořád brzdit muže, aby šel pomaleji.
Evaeva Ja se chystala vycidit celej barak presne v tom tejdnu, kdy jsem porodila, v detskym pokoji byla misto nabytku jen hromada krabic... Sambo to teda nejak po vecerech stihnul dat relativne dohromady, ale stejne, na navstevu pediatra doma jsem se rozhodne necejtila :D.
Vari bych se necítila ani teď ![]()
Akorát jsem musela pořád brzdit muže, aby šel pomaleji.
aaaa, kočár mizející v dálce a já dvacet metrů za nima ![]()
ale prijela jsem do uklizenýho!
(A bohužel i do vypranyho, sbohem má krásná nejoblíbenější šálo ze surovyho hedvábí)
Mela jsem strach, ze by ji ze psa povalujiciho se mezi nedonosenejma dvojcatama asi mrsklo :-D.
třeba ne, s naší na to jednou prisla řeč, ze máme ty psy a kočky a ona se jen zeptala, kolik? A vyplynulo z toho, ze ona toho má taky nějak po vetsim mnozstvi kusů od všeho
Vari naše dětská se mě při první návštěvě zeptala, jestli máme zvířata a když jsem jí řekla, že fenku a jsou jí čtyři, tak se tak hezky usmála a odpověděla: tak to budete mít skvělou chůvu. :)
Oni se ti doktoři na tu první návštěvu někdy dost hrnou nejen za účelem kontroly miminka, ale i prostředí, ve kterém žije.
Potrefenáhusa no žejo! Vybraly jsme dobře :)
bram nejlíp! ![]()
ale prijela jsem do uklizenýho!
(A bohužel i do vypranyho, sbohem má krásná nejoblíbenější šálo ze surovyho hedvábí)
Trochu nechutne, ale... manzel doma taky krasne uklidil, vypral, vsechno zvladnul, a mne pak nekdy asi 3 mesice po porodu padlo oko na nepromokavy psi koberecek v loznici a ptam se, jestli ho taky vypral? Tak pry ne, proc? No, treba protoze muj porod zacal tak, ze mi v noci praskla v posteli voda, a ja duchapritomne vyskocila a stoupla si na ten koberecek, ktery to vsechno vsaknul. No, koberecek jsem rovnou vyhodila ![]()
Takze asi lepsi, ze u nas doktorka nechodi na prvni navstevu domu ![]()
Já bych si tipla, že většina těch doktorů budou normální idi, který mají představu o běžným provozu v domácnosti i o tom, jak to může doma vypadat v šestinedělí, psa má v ČR doma taky pomalu každej druhej, takže si myslím, že by nějake binec reálně moc nehrotili.
My jsme se třeba na začátku při podávání žádosti o osvojení trochu báli, jestli nebudou u úředníků na překážku dva velcí psi, ale ukázalo se, že je pravdou spíš opak, pes a další zvířata jsou vítaný, že bude dítě vyrůstat v podnětným prostředí. Než celý proces doběhnul, tak už jsem měli psa jenom jednoho, protože ten starší mezitím umřel, a jedna úřednice vypadal vyloženě zklamaná, že už máme jenom jednoho.
Málokdy mě lidská blbost pobaví, ale tohle je vyjimka ![]()

Nas na predporodnom kurze pôrodná asistentka upozorňovala, že domov sa už nechodí. Bola som v pôrodnici 10 dní a nenaucila som sa, okrem kojenia s klobucikmi, nič.
Snad to tu ještě nebylo, TW

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje