JankaM to mi připomnělo toto (z instagramu 9gag)

JankaM to mi připomnělo toto (z instagramu 9gag)

letfenixa naši su zhruba rovnako stari, ze? U nas vtedy pediatricka domov chodila (mne teda zrovna nie). Ale teraz to uz asi nerobi, ma tolko deti (plus sluzby na pohotovosti), ze si neviem predstavit, kde by na to zobrala cas.
Mikuláš aka naše máti - v punčoše byl krom tradičních perníčků a oříšků i kartáček na zuby a pasta! ![]()
eM Hele teď jsem ze skříně vytahovala zásoby, co jsem postupně na Mikuláše nakoupila a v tašce byly i kartáčky. Taky jsem premyslela, jestli je pribalit, nebo je. ![]()
JankaM Naše kočky stromeček nezajímal. Nebo zajímal, ale v dobrém. Kocour pod nim celé svátky ležel a byl strašně spokojený. Potom ho ještě tři dny hledal. No pro ty, co mají problémy a přitom milují Vánoce![]()

Renusatko To vypada jako inspirace od naseho pana prezidenta ![]()
Renusatko ježiš, mně je toho stromečku úplně líto!
eM jee, to jsme jako malý dostávaly taky. Ty různý dražší kartáčky co měly obrázky nebo nějakej divnej tvar.
Já jsem teď objednala zubní výbavu za několik tisíc, to jim to asi zabalim pod stromeček ![]()
Ounz Ráno jsem na to koukala, to nepochopíš ![]()
Vyzvedávala jsem rodičům u nich doma poštu a mámě přišelo od bývalého zaměstnavatele Vánoční blahopřání, ale ten kdo nadepisoval obálku asi neuměl číst, nebo měl kreativní chvilku. Z pěti písmen příjmení udělal sedm. Máma byla u firmy 20 let.
Ounz Jo, já jsem si u téhle bizaru myslela vždycky, že jsou to posbírané fotky někde skrz celej svět pomalu, ale on to má asi fakt z toho co odchodil sám po stavbách:-D. Jeden můj kámoš taky fotil podobné skvosty, na zahradách, a k inspiraci mu stačila v podstatě dochozi vzdálenost bydliště a taky se mu to nashromáždilo, ale spíš to byly takové jako wtfdekorace...
Ounz tak ta myčka je úplně nejlepší ![]()
Karja Na Prostoru X s ním byl rozhovor, lidi mu fotky posílají, jsou nejen z ČR. Ale začínal s vlastníma.
brrr Jo tak to už chápu!
Mikuláš aka naše máti - v punčoše byl krom tradičních perníčků a oříšků i kartáček na zuby a pasta!
To jsem dědem dávávala taky. Vždycky byly nadšené!
Ounz To neni ani vtipný, akorát děsivý!
Sweet Potato no, fascinuje mě, źe si někdo myslí, že takhle je to ok
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.