Kokoska Tak do Nového roku už máme právě dvoje dětské narozeniny, taže dorty dva. Většinou už to nikdo nechce
.
Čo vás dnes rozosmialo?
Renusatko my se vetsinou po Vanocich rozjedem k rodicum nebo jedna mlada rodina obvykle na hory, tak se pak sejdem na to novorocni kafe, kdyz to jde.
Kokoska My bohužel do práce, celá rodina.
Takže advent je pro mě sváteční, končí to hned po svátcích 26 a pak už jen práce.
Renusatko on muž stejně bere s sebou vždycky notebook, něco dělat bude, to je výhoda i nevýhoda možnosti dálkového připojení. Já doufám, že ještě stihnu dodělat, co nepočká, abych se s tím nemusela mezi svátky otravovat.
Úplně na Štědrý den nekompletuji, ale nedělám to příliš dopředu, půlku máčím ještě v čokoládě a to dělám všechno najednou, až je vše hotovo. Teď mám cca všechno upečené a udělala jsem včera akorát ty medovnikove koule, protoze mě už fakt zajímalo jak dopadlo to Salko.
medovníkový koule- to asi budu dělat dneska. Recept mám od mámy, suroviny mám taky. Našla jsem recept na trubičky s karamelovým krémem. Říkám si: z bezlepkovýho těsta půjdou trubičky blbě, udělám košíčky... takže mám spoustu drobků a vyšlehaný karamelizovaný mlíko s máslem

Vánoční štola (dík RoSa )za recept

A asi to potrebuju ![]()

Vánoční cukroví před svátky mně vůbec neláká jíst. Kolegyně v práci nosí, furt něco v misce na stole. Těším se na 23., kdy ta chuť přijde a vydrží mi do 30.12.
brrr dvě morčátka... a je dobrá?
moora Já taky! Pro švagra matematika, co má v únoru narozeniny. Prozradis, odkud je, prosím?
ale nic o nich nevím, jen mi to furt vyskakuje na twittru :)
moora prozkoumam to, díky moc
RoSa Je, moc. Už ji polovina chybí. ![]()
Akorát jsi mě zmatla s těmi morčátky, protože dvě shodou okolností mame taky.
OliveOyl Jej, no do něčeho podobného jsem se chtěla pustit, protože dětem nejde vykrajovat ale jde jim to plnění:-D. Ale ty pracny to je takový na jedno brdo...no tak nic!
Syn letí do Osla a měli strach, aby tam nebyla zima
.
A podle letiště Praha, je tam léto.

brrr na ktery strance prosim je?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje