Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2023 15:54
Offline DruI
5508 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 16:02

monis No kdybys mu tím špinavým kočárem alespoň přejela botu, tak to pochopím

Ale teda mně taky jedna důchodkyně vytrvale komentuje špínu na kočárku... ale to je moje maminka, tak ta se nepočítá

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 16:05

711990 jj, rozcapeny matky s kocarkama uz nevi kam by se nacpaly, uz i na louku mezi panelaky!

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 16:06

DruI

monisroupama nevis coby, vid!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2023 16:08

DruI moje mamka to že začátku taky dělala... už jí to přešlo. 

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 16:09

DruI jako mit zaprasenej kocar v cervenci kdyz jsou tricitky a mesic neprsi, tak bych si asi taky pripadala trochu blbe, ale v tomhle pocasi to je otazka tak tri minut mne spinavy auto a kocar fakt netankuje. A to kdyby pan vedel, ze bydlim v prizemi a kocar parkuju v chodbe v byte...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2023 16:14

monis a kde jinde? My tam parkujeme i dětská kola a při sněhu i boby a sáňky

Online continuity
42350 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 16:38

Karja no to je veľká pravda. Ja mám teda pěkně zavřenou vitrínu na lego, muž jednu polici na lopatky z motoru, ale to tak máme trvale.

Já jinak ty dekorace typu: aby se mi vešla vánoční vesnička na televizní stolek, zhrnu na jednu hromadu router, nabíječky, lego a kapesníky, moc nemusím. Buď to má kolem sebe prostor a doplňuje to místnost stejně jako např. obraz, nebo to tam nemá co dělat. 

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 16:59

Karja Před bydlenkovstvím mě zachraňuje dcera :-) já udržuju čistý a strohý byt, a ona ho útulně zabydluje přelévajícími se knihami/oblečením/kosmetikou/prázdnými náplněmi od elektronických cigaret/krámy na LARP/batohy/bižuterií/kabely k bůhvíčemu. Na nějaký hloupý dekorace u nás není místo :-) 

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 17:45

DruI mne moja dôchodkyňa kritizuje špinavé steny v byte

Online Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 18:11

Pinot Noir

Tak to je peklo. A někdo si tím i vydělává.

Přiznám se, že mi ty všechny ty vymazlené vydyzajnované interiéry, kde všechno má na centimetr své přesné místo, přijdou hrozné. A působivě naaranžované působivé knihy, žádná oddychovka,  hezky naležato, úplně nejhorší

Online jerry
11045 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 20:02

Sweet Potato 

Ale tak zase můžeš využít sebrané spisy V. I. Lenina a jemu podobných....ty naaranžované knihy rozhodně nejsou určeny ke čtení, protože jinak by se aranžmá narušilo

Offline Mulen
4965 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 21:13

Pinot Noir doma všichni aranžujeme i bez návodu. Bohužel!

Online Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 22:23

jerry To nevadí, že nejsou ke čtení. I tak to musí být nejnovější bestsellery z oblasti politologie, dějin Blízkého východu s přihlédnutím k levému břehu řeky Jordán nebo gender studies. Případně publikace o hygge, lykke, beffe, lemme, pese, vezze.

Online moora
8663 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 22:29

A ty tam mám takhle jednu vedle druhý pěkně seřazený, takže ... já to mám podle pravidla né jako vy ... 

Ukaž mi co čteš, já ti řeknu, kdo jsi.

Já mám: Ukaž mně, co bych měl číst, abych věděl vo čem si nemáme povídat. A teďka zrovna to přikupuju ještě ...

to mám krásně teď, my to děláme dokulata ... my to tam probouráváme vedle do bytu, tam jsem si pronajmul špajz a rozšiřuju knihovnu. 

Voni vám nechali špajz? 

Voni mně pronajali špajz. Nepotřebujou ho. Voni ho nepotřebujou. 

Jako to? 

Maj žaludeční vředy. ... A zrovna dneska jsem tam dokupoval jeden metr osmdesát centimetrů knih.

A to vy to máte změřený? 

Jo. To já dycky dám míru a výšku a voni mi to seřaděj a pošlou přesně. 

To vám přímo seřaději už tam? 

Přímo. Jo, to se tam než zasune do knihovny. 

A kde vám to dělaj? 

V knihov ... e ... v antikvariátu. 

Vy kupujete z antikvariátu? 

No ano. Proč? 

No, jsou vošahaný ... 

No tydle jsou jako netknutý. No ovšem. ... Co kniha to pan-na pane. 

Online continuity
42350 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 22:59

Sweet Potato ono je to vlastně dobře. Náklad knihy o dějinách blízkého východu nebude nijak závratný a když ho tihle frikulini zdvojnásobí, alespoň se to budou podobné věci vydávat dál. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 01:54
Reakce na continuity:

Karja no to je veľká pravda. Ja mám teda pěkně zavřenou vitrínu na lego, muž jednu polici na lopatky z motoru, ale to tak máme trvale.

Já jinak ty dekorace typu: aby se mi vešla vánoční vesnička na televizní stolek, zhrnu na jednu hromadu router, nabíječky, lego a kapesníky, moc nemusím. Buď to má kolem sebe prostor a doplňuje to místnost stejně jako např. obraz, nebo to tam nemá co dělat. 

​Já to taky nemusím, ale bohužel dost často to přesně takhle dopadne. Třeba na stolu do L, který máme v obýváko-pracovně a na jehož kratší části směrem do prostoru jsem si původně představovala, že budu mít krásnou vázu s kytkou, momentálně dlí mužův pracovní laptop, moje rozečtená Illiada, krabice s papírovými ubrousky, adventní věnec a Lego helma Mandaloriana.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 11:26

joo, mne se ted do vymazlenyho damskyho interieru s vystavkou parfemu na lestene bile polici infiltroval ajtak, to je maso uz tak byl nedostatek zasuvek a vsude prodluzky a rozdvojky, tak ted rozdvojky rozdvojek a aroma difuzer zustal bez proudu

Offline žluťásek
8815 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 14:08
Reakce na Sweet Potato:

jerry To nevadí, že nejsou ke čtení. I tak to musí být nejnovější bestsellery z oblasti politologie, dějin Blízkého východu s přihlédnutím k levému břehu řeky Jordán nebo gender studies. Případně publikace o hygge, lykke, beffe, lemme, pese, vezze.

Nemohla jsem se rozhodnout jestli radši srdíčko nebo chechtálka, tak rovnou oba. Do puntíku souhlasím! 

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 19:48

viktorka_od splavu Buď ráda, že ti peče trouba a nevyhazujou pojistky