Čo vás dnes rozosmialo?
brrr sluzebnicek.....jak to udrzim v hlave je mi zahadou, poznamky ukladam kamkoliv. Upecu ji radeji co nejdriv.
stes zrovna jsem ji vytahla z trouby. Blbe jsem na zacatku nastavila teplotu, vsimla jsem si asi po 10 minutach, tak se rozpleskla. Ale dobra je, nezbyde!
Kokoska já mám letitej recept, jasně, že na rozpláclou...ale letos nebyla tolik dobrá ani jedna, nechápu. A to jsem tu druhou načala až 3. den - ta teda byla lepší. Tak chci zkusit jinou.
stes ja mam na tu tvarohovou trochu jiny recept, vic tuku i cukru myslim. Priste zkusim tuhle.
Taky vidíte klanění svatému Avokádu?

Sweet Potato Hned! ![]()
Rozesmálo mě, na co všechno existuje návod. Plus knihy jako podložka dekoračního předmětu ![]()

Pinot Noir ja fakt nejsem cilovka. Pokud už konferenční stolek, tak ideálne na něm nemá být NIC.
Navíc sušené a umělé květiny. ![]()
continuity ideálně na něm má být víno. ![]()
Pinot Noirnieco podobne ma minule tiez prekvapilo. U nas sa dekoruje štýlom, mám tam čo zrovna používam a muz mam tam co ešte niekedy by som použiť mohol.
Pinot Noir no to je jasné, u nás třeba kafe, klidně i knížka (kterou zrovna někdo čte). Ale knihy čistě jako dekoraci, no nevím. Ti lidi chtějí vypadat inteligentně, nebo co je cílem?
Já jsem teď trochu přecitlivělá na vizuální smog. Přijela jsem z obydlí, kde věci nemají místo ani normálně a bylo tam šest lidí navíc oproti běžnému stavu.
A jste jsem teda zjistila, že největší bordelar je můj muž. Zvládnul pokrýt krámy, které jsem přivezli v kufru osobního auta, 120m2 více méně prázdného bytu bez nábytku.
continuity vizualni smog, to je hezkej termit, ten si zapamatuju. Taky to nerada
continuity to bych taky dokázala
Netěší mě to, ale je to tak. Na dovolené máme vždycky za chvilku zabydlený celý apartmán.
Podle mě ne, na té dekoraci je úplně všechno špatně. Nic z toho bych na stolku nechtěla mít stabilně.
continuity Co krámy, co tu vypadnou z rukou, proto má pochopení. Ale teď se znovu začínají rozjíždět ty dekorace! Jakože jak vzpomínám vedle, tak dřív že jo, všude jely ty keramiky a dečky a stěny se sklem, a pak bylo období, vsechno sundat, vyhazet,mít to holý, jen co potřebuješ a teď jak chodím do těch bydlenkovskych skupin na fb a i v reálu u mých kamarádu se už zase dekoruje pí.ovinama co dřív, a jako ve velkým stylu, že si na ty kraviny koupíš už i speciální regal a tak! Prostě je to zpátky:-D
Dnes mne vazne pobavil rozhorceny senior, ktery mi na ulici udelil prednasku, co si to dovoluji jezdit s kocarkem mimo chodnik (nahanela jsem mezi panelaky trilete dite) a at se laskave podivam na svoje boty a kocarek od bahna. Moje odpoved at se stara sam o sebe a svoje boty ho nijak nevyvedla z konceptu a jel dal, tak jsme pobavili jeste nekolik kolemjdoucich. Tvl to je den, nejdriv rano Babis a ted mne zdrbe duchodce za spinavy boty![]()
Pobavil mě titulek
"Jiří Mádl je otcem! Utajil těhotenství i porod o osm let starší přítelkyně"
To muselo být sakra těžké, nosit a porodit o 8 let starší přítelkyni!
monis jak kdyby ti měl mýt, co?![]()
![]()
monis omg neneeee![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje