Sweet Potato doukle ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Karja Žádné hrušky. Kdoule to jsou. Doukle.
Sweet Potato Ano, je pravda, že jsem chvíli přemýšlela, jestli vtip nespočívá v tom, že je to citron. Tak nic:-D:-D
Karja taky Jsem viděla citróny![]()
Karja ano sestro... ![]()
Pinot Noir Pak napiš jestli měl i péro za kloboukem! ![]()
Sweet Potato
Jednou doukle, dycky doukle!
mě pobavilo toto video
Mulen Bože, to už je tak tragicky, že už to není ani směšný!
Karja náhodou ten zpěvák ![]()
Mulen K němu jsem nedošla:-D
Karja no ale ten jedinej stojí zato!
Zalando ma neprestáva prekvapovať...
Takže, dámy, ak prehrávate boj s gravitáciou, aj tak si môžete kúpiť opasok!!!

Dneska mě rozesmála sestřenice, líčila mi, jak ji kamarádka na poslední chvíli pozvala do divadla, prý "představení začíná za dvě hodiny, mám lístky, ale nemám s kým jít, hoď se do gala a sejdeme se na místě". Tak ona panika, umýt vlasy, nalakovat nehty, oholit co se dá, pleťová maska...a pak se mrkne do programu a ono se to představení jmenuje Tlustý prase. ![]()
Jsem ztratila klíče od baráku, nového, tentokrát. Jakoby neměla jsem pocit, že definitivně, ale okolnosti toho, že jsem vsechno prohledala asi pětkrát a neměla fakt ahnung nasvedcovaly jasně tomu, že definitivně jo. Sambovi jsem to samozřejmě nemohla přiznat, protože muj bordel ve věcech je častým předmětem kritiky a to že ztratím klíč mi říkal asi 12x a jako snažil se různě mi domluvit, ale své zachazeni s klíči jsem stejně nezměnila. No tak jsem ho ztratila a promyšlela různé strategie, jak to zamést nebo jak to celé učesat aby byl rád, že jsem jen ztratila klíče ale netaham si domů třeba chlapy nebo tak... ale přišel na to dřív a sám. Takže jsem se kala několik minut v rohu kuchyně u stolu, použila jsem takovou tu hlášku že Samotářů ,,mně se chce nad sebou úplně brečet,, nic jinýho mě nenapadlo a to jsem nad tím přemýšlela dva dny A pak mu říkám, já mám stejně pocit, že určitě se ještě někde objeví a bezděčně jsem otevřela mladší dcery šperkovnici ,co byla na kuchynskem stole a byl tam, byl! Já různé krabičky s bordelem všeho projela, všechny kapsy, kabelky, zákoutí, poličky, cokoliv kam jsem kdy v minulosti něco položila, včetně okna na zachod. Ale šperkovnice jsem teda vynechala.
Karja haha, hlavně že se našel. Já teď hledala mikinu a pantofle, takže celkem velké věci. Obojí se našlo až po pár dnech. Pantofle byly zastrčené za šuplíky u stolu a mikinu mi mladší narval do úložného prostoru v taburety.![]()
Karja jo to jsou takove situace... vcera vycitave stojim mezi dverma v kabate a malem(nastesti:-)) drzim prednasku o dochvilnosti, nacez jsme vysli pred barak a ja zjistila ze jsem nechala doma klice od auta.. ok vratili jsme se. vyjdem znovu a to mi doslo, ze jsem vubec s sebou nevzala vec, kterou jsme jeli odvezt![]()
Evaeva Jo, no takovéhle věci já vůbec nehledám, to čekám až se objeví:-D Ale s těma klíčema, ty byly potřeba.
Karja no já právě potřebovala i tu mikinu i ty pantofle:) Hlavně to jen tak někam nezapadne.
Karja když jsem odjížděli na Štědrý den k bráchovi, na poslední chvíli jsem zamkla sklep. Klíče jsem nechtěla brát s sebou, ani se vracet do chalupy, tak jsem si je schovala.
Bohužel zatím ještě nenašla. Ve sklepě jídlo pro je i zvířata. Pračka, nápoje.
Soused mi odvrtal zámek, namontovat nový a já teď čekám, kdy a kde ten starý klíč vyplave..
Dadoo
dobře si je schovala. Tohle fakt naštve.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje