Renusatko já snad začnu do nějaké chodit ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Mulen Škoda, že je tam ten debilní nápis, umím si to představit jako nějakej vtipnej model, jen tak z recese. Takhle je to absolutně nepoužitelný!
Mulen kam ho plánuješ nosit? ![]()
Mulen ty se máš ![]()
Dalo by se to ještě použít jako pyžamo v létě ![]()
Mulen S Karlosem v posteli?
kradnem....a zlomeného svalovca (prosím teda NIE Vémolu) by nemali???
Mulen vytrieť s boxerom podlahu dostáva náhle úplne iný význam, ![]()
Mulen
A já si do teď myslela, jaký úlet nebyla tombola se zarámovanými plakáty slavných šipkařů!
Garfie náhodou zarámovaní šipkaři jsou takoví osobnější ![]()
Mulen výhra mě pobavila velmi!![]()
Mulen jak osobnejsi? Tílko Karlos je dárek přímo na tělo. ![]()
Tabea Ale to je fakt ![]()

Tohle mi dnes přišlo do služební pošty. Pálím za sebou mosty a odcházím žít s Marion(em).
"Ahoj zlato,
Omlouvám se, že vás obtěžuji a narušuji vaše soukromí. Jsem svobodný, osamělý a potřebuje starostlivého, milujícího a romantického společníka.
Jsem tajný obdivovatel a rád bych prozkoumal příležitost dozvědět se o sobě více. Vím, že je divné tě kontaktovat tímto způsobem a doufám, že mi odpustíte. Jsem stydlivý člověk a to je jediný způsob, jak vím, že bych mohl upoutat vaši pozornost. chci jen vědět, co si myslíte, a mým záměrem není urazit vás.
Doufám, že můžeme být přátelé, pokud to chceš, i když si to přeji být víc než jen kamarád. Vím, že máte pár otázek zeptejte se a doufám, že pár uspokojím vaši zvědavost odpovědi.
Věřím ve rčení, že „pro svět jsi jen jedna osoba, ale pro někoho výjimečného jsi svět'. Vše co chci je láska, romantická péče a pozornost od zvláštního společníka, kterým jsem já doufám, že to budeš ty.
Doufám, že tato zpráva bude začátkem dlouhého období komunikaci mezi námi, jednoduše pošlete odpověď na tuto zprávu, it udělá mi radost.
Objetí a polibky,
Marion."
Archivářka nabidka, co se neodmita!
Archivářka nabidka, co se neodmita!
Vyhodnotila jsem to tak, že Marion by ještě chvíli tokal, modré z nebe sliboval, chtěl by za mnou přijet, ale zlý starší nevlastní bratr mu nedá peníze na letenku. Já zamilovaná bych mu poslala číslo účtu, pin ke kartě a ještě bych se divila, že nakonec nepřijel.
Archivářka jako, že jsi mu nenapsala???
Marion je nigerijskej princ. To dědictví už vyřešil, teď hledá lásku...takhle si šlapat po štěstí
Zvířátka na Facebooku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje