Tak ještě pár dní tu němčinu po večerech procvičovat budu, prolezla jsem tím online pohovorem. A jako no, myslím, že jsem nerozuměla asi tak stejně jako v češtině dost často nerozumím:-D. Tak uvidíme co příště. Nebylo to zas tak hrozne, ale myslím, že paní se mnou projela asi tak třetinu věci co běžně:-D
Čo vás dnes rozosmialo?
Môj otec zvykne chodiť raz do týždňa do jednej trampskej krčmy si zahrať na gitaru so svojou partiou. No a ako nosí celý život bradu, teraz teda už sivú bradu....no a tak ho nejaký už dosť nacinkaný chlapík z inej partie, čo ho nepoznal zmerčil, nahrnul sa k nemu a nadšene mu gratuloval k víťazstvu v (českých) prezidentských voľbách.
A jeho nenapadlo nič lepšie, ako gratuláciu s gráciou prijať a všetkých pozvať na hrad...
Takže ak by sa vám tam náhodou dobíjala partia podroušených bratislavských trampov...tak tu je vysvetlenie
.
slniecko to je skvela historka ![]()
slniecko Myslím, že než dojdou do Prahy, tak stihnou vystřízlivět :o)
Karja no tak skvely! Drzim palce!
Karja držím palce, když se pohovor natahuje, je to vždy dobré znamení!
Kdyby vyhodnotili, že jim za to nestojís, tak tě usměrní, to se neboj.
slniecko Hezkyyyyy! ![]()
Karja to je parada, jsi dobrá!
Budeme je čekat - s chlebem, solí a slivovicí nebo rumem![]()
711990 continuity Jojo, velký riziko ještě je, že se to přehoupne do AJ. A to nedám, to bych se musela hodně připravovat, a takhle na dva jazyky, na to nemám kapacitu:-D. Personalistky jsem se na to ptala, říkala kdo jaký jazyk ovládá, a že pokud mi to vyhovuje předpokládá českoněmecký pohovor...ale co ta může vědět:-D
http://www.koza.unas.cz/
Půjčovna trekingových koz!
Sweet Potato výlet na Kokořín takto dostáva ďalší rozmer
!!!
Sweet Potato to asi musíme zkusit, děkuji! Mám možná dárek pro neteř
koza na půl dne (na zbytek si ji vezmu já)
andulka01 Mně o tom vyprávěl známý, prý to bylo skvělé.
Sweet Potato Jelikož jsem s kozou vyrůstala, tak mi to spíš ježí krupón, prčinu nemůžu ani cítit, mléko, sýry, v zoo ty drzé, nic.
Kan Ajaj, vy jste měli kozu živitelku? Jestli to vypadalo jako v rodině mého muže, tak lituju moc.
Sweet Potato Babička měla a nesnášela ji celá široká rodina i veterinář. Naštěstí nás nikdo nenutil pít mléko, to bylo pro pašíka, ale pást jsme jako děti musely. Zvíře k zlosti, tvrdohlavý až hrůza.
Kan U muže to bylo jak z komedie. Akorát v reálu to asi k smíchu nebylo. Fotr potřeboval kozu, ovšem starat se o ni musela mama a děti. Prý dokud děti studujou, potřebujou kozí mlíko! Mlíko se tedy pít muselo, je to pro vaše dobro, holoto, mňam mňam, ovšem když se nikdo nedíval, svůj hrnek vylíval.
V den, kdy i mladší dítě odpromovalo, ještě ten den koza tiše zmizela. Mama ji přivázala na špagát a odtáhla k řezníkovi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje