My jsme byli na kozí farmě poučeni, že mléko od bílých koz je aromatičtější než od koz hnědých. Oni měli kozy hnědé a mléko nebylo vůbec cítit, ani čerstvé sýry.
Čo vás dnes rozosmialo?
Nam zase jeden chovatel koz rikal, ze zalezi i na plemeni, on choval anglo-nubijske a jeho vyrobky nesmrdely, pokud to nemel byt zamerne nejaky smradlavy syr
a vsechno to mel strasne dobry
ja mam teda skoro vsechno kozi rada, ale i tak jsou vyrobci, od kterych nepozru nic.
Potrefenáhusa kazdy mliko prave nadojeny je citit tim zviretem, ja to teda citim nekdy i z takovych tech bio produktu... nicmene stejne jako u kozy je u kravy dulezita hygiena a zasadni umyti vemene pred dojenim. takze kdyz to fakt smrdi je neco spatne a nepila bych to.
Velmi vysoká koncentrace červených dm tašek v HK, které jsem se dnes taky účastnila ![]()
Zalando nejak ujelo ;-)

Tak investiční zlato je za zenitem, teď tu máme investiční fusekle...neváhejte, kupujte, jejich cena poroste![]()

Sweet Potato
Škoda, že tu možnost neznal můj táta, vsadím boty, že by si ji objednal!!!!
Sweet Potato To je super, to musím navrhnout u havranů v kanceláři. U nás v rodině by se to taky líbilo, akorát my chodíme že hřbitova ještě na kar a zveme i ty kamarády, spolužáky, takže by se slečny určitě někdo zeptal, zda se nechce připojit k nám a pozval by ji. A vytáhli z ní info.
Na plese jsem vyhrála tílko s Karlosem Vémolou![]()
Dej sem fotku - to by bylo, ale se z něho nestal zdejší nákupní hit.
Na postavě se zatím neodvažuju ![]()
Mulen těch deset kilo posypové soli, co jsem vyhrála na plese já, se mi ve světle síly, kterou je třeba prožít, jeví vlastně jako fajn výhra ![]()
Mulen To je fakt Vemola? Vždyť mu jdou obě oči správně.
Pinot Noir zas je to skladný, pytel brambor nebo popelnici bychom do auta nenarvali![]()
brrr no asi ho trochu vyretušovali![]()
Mulen ![]()
. To chceš. Tak teď v tom šup do posilovny, budeš za hvězdu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje