Betelné koze máte v Brně!

Betelné koze máte v Brně!

Sweet Potato Prý je to tam normální. A v jedné fb skupině někdo napsal, že je vidět jaký je Brno chlív. Hrozný!
Sweet Potato kozena!![]()
V Praze jezdi z muzea MHD nostalgicka autobusova linka K "zazijte, jak jsme jezdili v minulosti". Jizdenka za myslim 100 na osobu za jednu jizdu. Jezdi po trase autobusu, kterym jezdime domu od metra, tak ji obcas potkavame. Ja cekala, ze to bude jezdit opravdu nejaky stary autobus, treba skoda RTO, ale do ted tu nostalgickou linku obsluhovaly karosy, co nas jeste tak v roce 2013 vozili se Strahova na cvut. No a dneska jsem ten autobus zase potkala, byl to uplne bezny nizkopodlazni autobus, co jezdi vsude po meste, jen mel na sobe polep, aby vypadal jak stara tramvaj ![]()

Nakupuju pro Ježíška a narazila jsem na eco dopravu, která trvá 29 dní. Nenašla jsem vysvětlení, co přesně to je, tak předpokládám, že to nesou pěšky
a hodně odpočívají.

coralline to bude jako s letadly na dlouhé vzdálenosti, pošta se naloží, když zbyde místo. Jsou pravda piloti, kteří by radši vozili ty zásilky: téměř neprudi a je to financne výhodnější..![]()
continuity Tak to ale před vánocema se nevejde nikdy ![]()
coralline no nemusí být, proste, když balík čeká moc dlouho, tak ho naloží s vyšší prioritou. Bude to i tak, že se to třeba posle trochu oklikou, mimo páteřní trasy.
Tak jako tak, dnes bych už balík s doručením do Vánoc takto neobjednávala.
continuity Já ani mimo vánoce. Taky bych mohla zapomenout, že jsem si něco objednala, a koupit si to znova jinde ![]()
coralline Jo, to je přesný!
Kamarádka Japonka mi poslala fotku vánočního stromečku na náměstí, prý že "české vánoce", tak jsem jí poslala zpátky "...a mezitím v Japonsku..." ![]()

Garfie Teda ale to nutně potřebuju!
Sweet Potato Napiš si Ježíškovi!
Škoda, že jsem ho tu neukázala dřív, mohla jsem ti ho poslat!
Garfie Tyjo, děkuju moc, Ježíšku, poslat, to by asi byla drahá legrace.
Sweet Potato vánoční dinosaury maj v M&S, kdyby stačila ozdoba ![]()
Díky, ale to neni ono.
Sweet Potato budeme vyrábět sněžítka 14.prosince s dětmi v knihovně. To abych ti sehnala strom a rexe ![]()
žluťásek Juuuuu!
žluťásek No to budeš muset sehnat strom a rexe pro každého účastníka, protože až tohle děti uvidí, tak nebudou chtít jinak! ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.