Čo vás dnes rozosmialo?
Isca Starosta je vtipnej a to se cení! ![]()
Pinot Noir Jejda, takže říkáš, neprat? ![]()
continuity To je ale náhodou velká pravda, to bych potřebovala jako plakát!
Před pár dny jsem byla na obědě v jednom food courtu, kam chodí hodně lidí z blízkých kanceláří, vedle mě si sedli tři chlápci tak lehce přes třicet a jeden se ptal druhého: "Ty ještě platíš retro? Kartou?"
Prosím vás, je tu mimo mě ještě někdo, kdo taky platí retro? ![]()
Myrtila ja znam dokonce chlapka, ktery plati ultraretro! hotove![]()
(sama teda hodinkama![]()
ale ja nenosim penezenku a nekdy ani telefon, zjistila jsem ze je to hrozne osvobozujici tahat co nejmin veci
Myrtila já normálně ještě někdy použiju i opravdový peníze!
A jo, jsem retro, platím kartou.
viktorka_od splavu Pinot Noir No já si v tu chvíli právě připadala ultraretro, protože jsem těsně před tím platila u doktora dokonce hotově! ![]()
Myrtila ja nemuzu platit retro ani kdybych chtela, nepamatuju si ani pin. Platim mobilem:)
Myrtila hotově platím jen, když musím. Jinak mobilem. Kartou už jsem neplatila dlouho.
Vlastně platím kartou, když platím benefity. Ke kartě PIN vím, horší je to k těm benefitům
ale tak do 500 můžeš i bez pinu 711990
Evaeva no jako muzes, ale ne vzdycky a spolihat se na to nemuzu:)
Ok, jsem retro, a ani nevím, kdy se to vlastně stalo ![]()
711990 no jasně. U těch benefitů jsem na to kolikrát doběhla. Ale ke kartě vím, mám ho stejný x let. Jak vybíráš z bankomatu, když náhodou potřebuješ? Ten PIN chce, i když použiju mobil.
Myrtila platim ultraretro hotove, kartou jen obcas. Ja tohle proste v mobilu mit nechci a kupovat si kvuli tomu chytry hodinky taky ne.
Evaeva kdyz neplatis hotove, bankomat nepotrebujes![]()
viktorka_od splavu jasně, ale třeba naše doktorka bere akorát hotovost a to nemluvím o loňské dovolené na jižní Moravě, kde je platím kartou zřejmě sprosté slovo
Jako když nemusím, dávám přednost bezhotovostnímu styku, dost často nemám ani korunu, ale někdy to holt jinak nejde.
Myrtila jsem retro, platim kartou. I kdyz mam aplikaci banky v mobilu a hodinky s platebnim cipem
mozna bych to mohla nekdy aspon vyzkouset
Myrtila platim ultraretro hotove, kartou jen obcas. Ja tohle proste v mobilu mit nechci a kupovat si kvuli tomu chytry hodinky taky ne.
![]()
Evaeva neplatim hotove:D kdyz potrebuju vetsi castku o ktery vim predem, vybere mi vetsinou sambo![]()
711990 taky způsob ![]()
Já si teda upřímně nepamatuju, kdy jsem byla u bankomatu naposled, moc často to není.
Já jsem byla na přednášce o vlivu digitálních technologií na děti a být retro není vůbec špatné, naopak!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje