Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 28. června 2024 15:31

Sweet Potato predstavu o velikosti by to udelalo, kdyby se ta mistnost zabrala v co nejvetsim rozsahu. I s tim nabytkem. Problem neni, ze je v byte nabytek ale ze ty fotky stoji za prd a ten byt vubec neukazuji. Fotka pracovniho stolu mi moc predstavu o velikosti mistnosti neudela, nebo ta police vedle postele. Ono udelat poradne fotky interieru neni snadne. Musi se to fotit sirokouhle, stat co nejvic v rohu, mit fotak tak v metru, max metru dvaceti. Clenitejsi mistnosti vyfotit z vice uhlu. Idelane zabrat celou stenu a dva navazujici rohy, pokud mozno mit v zaberu okno co nejvic rozsvit svetla... Proste neco, co by makler, prodavajici byt za tolik, mel vedet. Tady u toho inzeratu nemam nejmensi tuseni, jak ten byt vypada.

V tomhle inzeratu taky maji nabytek. Ale je ten byt dobre nafoceny. Jsou videt dobre cele mistnosti, pres otevrene dcere jejich navaznost, nejakou predstavu o byte to da. 

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 28. června 2024 15:34

Sweet Potato proste zasadni rozdil je tohle. Co je lepsi realitni prezentace?

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 28. června 2024 15:43

Makara možno Zuzuli poskytne kontakt na predchádzajúceho pána domáceho

Online Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 28. června 2024 15:46

Zuzuli Jo, bez debat, akorát že ty širokoúhlé fotky obvykle dost zkreslují.

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 28. června 2024 15:51
Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 28. června 2024 16:22

Dneska me rozesmal jeste i rosmann. Vyskocila na me jejich soutez o "unikatni" saty. Ta kolekce je doslova dechberouci

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 28. června 2024 16:22
Online Mini
příspěvků moje polička 28. června 2024 16:31

Zuzuli ty jsi ale nevděčnice

Dominika Kozáková

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 28. června 2024 16:33

Sweet Potatopřesně tak ty širokoúhlé fotky jsou taky blbě. Já to teda zažívám na bookingu, na fotce to vypadá líp, ale fyzicky už tolik ne.

Podle mě na tom zas tolik nezáleží, protože pokud bych hledala podobný byt, tak by mi stačila informace, že je k mání a letěla bych tam prohlídku, fotka nefotka. Jestli si potřebuje udělat představu široká veřejnost, prodávajícího nemusí tolik zajímat. Pokud bych už něco ocenila, je to půdorys a ten bývá v inzerátech výjimečně. 

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 28. června 2024 17:29

continuity ja teda po nekolika mesicnim hledani bytu uz ty inzeraty, ze kterych jsem si predstavu o byte neudelala, preskakovala. Temer vzdycky ta neprofesionalni prezentace znacila dalsi problemy, ktere ti sdelili az na te osobni prohlidce. My nezminili, ze byt je druzstevni? Na fotce nebylo videt, ze je na strope obri mokra mapa, protoze ze od souseda nahore zateka ze stoupacky? A behat kazdou chvili na prohlidky bytu, ze kterych nic neni, byla fakt ztrata casu. Zatimco za profesionalni prezentaci bylo vzdycky profesionalni jednani. 

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 28. června 2024 18:05

letfenixa

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 28. června 2024 18:58

ZuzuliKdyž se dívám na inzeráty nebo fotky z interiérů, vždycky přemýšlím, proč je televize zapnutá. Nevíte někdo?

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 28. června 2024 21:13

Zuzuli tomu bytu v Břevnově se teda hodně uleví, až se ty messie odstěhujou!

Offline Mha
příspěvků moje polička 29. června 2024 13:36

Zuzuli

Nejkrásnější je ten obal na čajovou konvici

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 05. července 2024 12:22

Včera jsem se viděla s kamarádkou a ona mi říkala, co podnikla se s jednou její dávnou kamarádkou, co ji znám jen z vyprávění. No a já se nějak zeptala na manžela té kamarádky, věděla jsem jak se ten manzel jmenuje a i to bylo v kontextu nějaké historky, že jsem ho jako paradovala. Ona se zastavila, se na mě tak podívala a říká mi ,,cože, ty si takhle pamatuješ,,? ,,Jo, bohužel jo, bohužel si takhle pamatuju,,:D. 

Offline 1010
210 příspěvků moje polička 06. července 2024 10:00

brrrPodle mě z lenosti většinou to vídám v inzerátech, kde jsou obecně škaredé fotky a není tam třeba ani pořádně uklizeno

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 06. července 2024 19:49

Dneska mě pobavil švagr, takto čerstvý dědeček...nechává si místo "dědo" říkat "tama"-zkratka z "tatínek maminky", sambo má konkurenci!

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 06. července 2024 20:15

Garfie dost dobrý!

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 06. července 2024 20:30

Garfie no ale chudák babička, té vychází mama a to by asi neprošlo!