andulka01 Já mám takový podobný šaty z HM, ale lněný. A úžasně podhodlný, ráno za chládku se psem jak šitý na zakázku. Už jsem přemýšlela, kde seženu tu zelenou stužku, aby to bylo tiptop.![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
No včerejší večírek byl sice hodně bujarý, ale to pořád nevysvětluje, proč mám v playlistu na spotify Slovenské mamičky ![]()
Lama_z_Lana
, to nic. Já před pár lety našla po akci v mobilu v historii 5x Macejko,Macejko
Já vím, že jsme si tady už říkaly, že jsme velký holky a nemluvíme sprostě. Dnes jsem potřebovala něco vyřešit, ale jediná možnost byla chat. Tak tam napíšu otázku a přijde mi odpověď na něco, na co jsem se neptala. Zopakuju to dvakrát a pořád stejná odpověď. Tak jsem se naštvala a napsala tam: mluvím s robotem nebo s debilem? A vzápětí mi přijde: promiňte, mohl bych vám zavolat? Tak se tomu tady už asi hodinu směju :-).
999 a zavolal? a byl to debil, nebo jen panikář? ![]()
SunEclipse Zavolal :-). Myslím, že to byl nějaký brigádníky, co si zjednodušoval práci.

A jak, byla pro tebe tato reklama vhodná?![]()
Garfie
No proto ti to píšu
Babička z téže strany už zní dost zvláštně - aby si to nevzala nějak zle... mormor
A matka dcery je doufam mordor!![]()
Ne každá ![]()
Sedmá z devíti to vypadá jako něco co nutně potřebuji. ![]()
Pobavilo a zároveň trochu vyděsilo....na našem malém vesnickém hřbitově nejdou chytat Pokemoni. Jsou tam, ale pokud se je pokusíte ulovit, místo Pokemona se vám objeví bílá obrazovka....stačí vyjít ven a vše je v pořádku. ![]()
Garfie Děsivý
. Ale připomnělo mi to, že když mám nový telefon, mohl by ty pokemony konečně umět. Zkusím si to ![]()
Mulen Ale nezkoušej to na hřbitově! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje