Janulik03 Pred chvili jsem jela kolem, na krizovatce jsou namalovane prechody a na silnici smerem k nam pripravene znacky jednosmerky, zatim postavene stranou, a na kraji silnice takove ty pruhovane kuzely, tak jsem zvedava, co se chysta. Jestli budou fakt jen malovat nebo nas ceka nejaka vetsi akce a budeme mesic jezdit domu objizdkou. Je teda fakt, ze pod tema vsema zaplatama uz misty nejake znaceni vubec videt neni.
Čo vás dnes rozosmialo?
Janulik03 hej, skonštatoval, že by sa mohli do toho mohli skúsiť narvať ešte aj zubnú pastu
slniecko To není problém :-) mýdlo se zubní pastou v jednom

Emi jeeeej, ďakujem, tak toto mu ukážem
!!!
Prosím vás, nemáte někde nějaké novotozeně? Tohle bych moc moc potřebovala vyzkoušet.
https://www.instagram.com/reel/C9HAS1hSSbm/?igsh=MWttdTB0MjZ4bjdrbA==
Sweet Potato žádné novorozeně, které jsem kdy znala, by u toho nedokázalo spát!
Sweet Potato je to pozpatku![]()
Tak dneska jsem zjistila, že můžu z domu posílat věci k tisku na firemní tiskárnu,která je na chodbě u šéfa. Právě jsem tam poslala vratku bikin,naštěstí to probliklo tou tiskovou ulohou, takže jsem pojala podezření a protože to byl citlivý materiál, radši jsem napsala kolegyni at to skontroluje. A bylo to tam! Ale stejně jsem tam už za ten rok musela poslat věcí, protože dávám tisk a nekoukám kam, co mám nastaveno, když mám doma tiskárnu jednu...Myslela jsem, že je ta tiskárna vůči mně z domu offline, no tak není:-D.
Možná proto je vůči mně furt tak zatvrzelý, radí mi at nekoukám na netflix a vzdělávám se (já na něj nekoukám, ale asi skrz ty formuláře na vrácení, které tisknu nejčastěji prokoukl můj povrchní životní styl, kam by se vzdělávání ještě vešlo:D)
Karja a aj ty si sa doma divila, že ti z tlačiarne nič nevyjde? ![]()
Janulik03 No jasně, ale myslala jsem si, že ty ostatní tiskárny v seznamu jsou ofline, jich tam je řada, takže jsem to max dala ještě jednou a překlikla na tu správnou, vůbec jsem to neřešila:-D
Karja no veď, blbé bolo ked sa mi to stalo uz hodne dlho po odchode z firmy. Proste nas nikoho nenapadlo, že naďalej môžem mat prístup ![]()
Karja Díky, už dlouho jsem se tak nezasmála, jako představě šéfa s vratkou bikin ![]()
Janulik03No to mělo napadnout hlavně je!
Já v práci taky skoro nic netisknu, a taky to potvrzujeme ještě kartou, jinak nic nevyleze, ale jednou jsem potřebovala vytisknout zrovna taky vratku, do About you, a zasekl se mi papír v tiskárně ![]()
andulka01 No vidíš, lístky by se taky hodily.-D. My jsme to taky v předchozí práci měli ještě fyzicky u tiskárny na přihlášení. I proto jsem nebyla tak obezřetná, celou dobu jsem si myslela, že prostě se musim k té tiskárně v práci vždycky připojit a když přece odjedu, tak nejsem na té wifi a jsem odpojená.-D. No tak ne
Karja no ja im ešte niekedy aj idem urobiť konzultáciu ohľadom špeciálnych pristrojov . Teda tento rok už som nebola.
podobnost čistě náhodná?
Reserved

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje