stes Tu botu zapomněli dodělat?
Čo vás dnes rozosmialo?
Čtu něco o naslednictví českých králů a pobavilo mě jméno Zvonimír. Chlapec je mlád 1997, celým jménem Ferdinand Zvonimir Habsburg- Lothringen. Toho Ferdu chápu, ale jak se to řekne zdrobněle? Nebo se to jméno nepoužívá? Zvoníku? Zvonku?
Kan nebo Mirku
Ale řekla bych, že druhé jméno nepoužívají
Evaeva Jo tohle jsem nikdy nepochopila, mám bratrance Miroslava a celej život se mu říká Slávek. Ok mi přijde ještě Jan/Honza, ale třeba znám Dalimila a říká se mu Míla/Milan.
Kan mně se to líbí. Teodora může být Dorka a Kristýně se říká Týna běžně nebo Jasmíně Mína. Pak máš ten film/knihu Veronika prostě Nika.
Kan Kamarád je Jaromír a říká se mu Mirek, prý si to tak vybral, že se mu Jarda nelíbil.
Zvonimir je Zvonda (znám z doslechu)
Kan Zvonimír je Zvonek. Nepřijde mi to divný, páč jednoho znám. Má dvojče Zdenka.
eM mne ty rodiče dvojčat přijdou kolikrat fakt masochisti, když vidím, jak se pletou i uplne odlišná jména našich sourozenců
Potrefenáhusa to teda
Potrefenáhusa Teď jsem zjistila celoživotní omyl! Oni ti dva nejsou dvojčata, ale o rok od sebe bráchové :)) Každopádně podobní jsou si dost a ještě ta jména ...
Potrefenáhusa znám dvojčata Daniela a Danielu
Raduza Já Petr a Pavel a Filip a Jakub. V těch 70 se to dávalo často. Obě dvojce slaví svátek ve stejný den.
Kan to celkem chápu, Adam a Eva třeba, ale stejné jméno jen v mužské a ženské verzi mi přijde divné.
Raduza Jo Adam a Eva je taky dobrý.
Raduza to je fakt uchylny. Ze se jim kupuje stejný oblečení, protože je to snadný a ze to sami do jistyho veku vyzadujou, to chápu, ale ty skoro stejný jména teda ne.
Potrefenáhusa podle mě to těm rodičům nedojde, jak to bude nepraktický.
Ja nahodou chtela Alexandra a Alexandru (Sasu a Lexu), ale to neproslo :-D. Ale muj tchán je z jednovajecnejch dvojcat a jmenujou se prekvapive Petr a Pavel.
My jsme potkali dvojčata Annu a Adama a manželova první reakce byla (jenom směrem ke mě teda), že jasně, první vrh je od A
aneb jak poznáte chlapa z rodiny veterinářů ![]()
U vlastních dětí to teda praktikovat nechtěl, Adam mi neprošel ![]()
Myrtila Nene ![]()
no moje spoluzacka má čtyři holky od M
a jiná, to mi přijde takový nápaditý, 3 holky, kterym koncej jména na -ie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje