a jiná, to mi přijde takový nápaditý, 3 holky, kterym koncej jména na -ie
..a jaký to jsou? Marie, Antonie, Žofie, Terezie?
a jiná, to mi přijde takový nápaditý, 3 holky, kterym koncej jména na -ie
..a jaký to jsou? Marie, Antonie, Žofie, Terezie?
Lenka22 spíš Julie, Viktorie a Anastázie tipuju.
Já znám sedm sourozenců na A![]()
Lenka22 Marie, Lucie a Julie
Potrefenáhusa my malém měli tři kluky končící na R
s tou módou různých Tobiášů jsou sourozenci končící na iáš celkem běžní.
Mně se nejvíc líbí, když k sobě ta jména jdou, ale ne takhle okatě
Evaeva Potrefenáhusajá jsem už na žádný nemohla připadnout, a přitom je jich dost koukám :-)
My jsme potkali dvojčata Annu a Adama a manželova první reakce byla (jenom směrem ke mě teda), že jasně, první vrh je od A
aneb jak poznáte chlapa z rodiny veterinářů
U vlastních dětí to teda praktikovat nechtěl, Adam mi neprošel
To je výborný ![]()
Já mým starší dítě od A a mladší od B, třetí vrh už nechystám. ![]()
Raduza no ale Cecilka by byla hezká ![]()
Lenka22 těch Viktorek je teď mrak, na tu jsem dost sázela. A ono ne
Já mým starší dítě od A a mladší od B, třetí vrh už nechystám.
Kamarádka má taky pojmenované děti starší od A, mladší od B a po narození B se ji nekterí ptali, zda pojedou celou abecedu. Ona teda má i chovnou stanici na psy, tak to asi některým evokovalo to pokračování. Mě to teda vůbec nenapadlo.
A do statistiky hlásím, ze taky znám dvojčata Petra a Pavla. A pak ještě Jan a Jakub.
Kolega má dvojčata Josefinu a Ninu. Jako děsný,takhle pospolu,absolutně bez přemýšlení,co až budou v kolektivu. Zatímco jedna je Pepina nebo Pepča a další lidová jména, druhá je hezky, jednoduše Nina.
stes bez přemýšlení?
Mne se to líbí
Fína a Nina :-)
Potrefenáhusa žádná Fína
Potrefenáhusa souhlasím, mně to přijde taky pěkné stes (Josefině se říká Fína částo)
Lenka22 rozalie, olivie, emilie, amalie, sofie, lydie
Potrefenáhusa souhlasím, mně to přijde taky pěkné stes (Josefině se říká Fína částo)
Holky, tam žádná Fína není. Opakuji. Tam je Pepča a Nina.
Můj názor byl,že ta dvě jména dvojcatum jsou společné nešikovná a ten si ponechám. Nic proti Josefine nemám, aby nedošlo k mýlce.
stes jako já nesnáším pepču, pepinu,... ale jinak mi to přijde v pohodě Pepi a Nina. Konečně to může být i pepča a ninča![]()
stes Ja ti rozumim, jmeno pro holku jsme meli vybrany hned, ale pro kluka to byl daleko vetsi orisek, chtela jsem, aby to trosku ladilo a treba takovej Frantisek by byl k jejimu jmenu jako pěst na oko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.