Karja Třeba si můžeme vybrat!
Hlavně se to asi nedozvíme, takže je to fuk. Mně se jen líbila taková neochvějná jistota té mojí kamarádky, že "něco" je a debatujeme jen o tom CO.
Čo vás dnes rozosmialo?
Stejně je to super, kam jsme se dostaly od Pokemonů a ještě v jakém tématu! ![]()
continuity ano, něco jsem o tom četla, dost mě to zajímá . Bohužel nedělám si naději, že by za mého života došlo k nějakému zásadnímu průlomu. Takže žádné odpovědi.
Garfie cyklicky zivot mi pride ako najdesivejsia verzia zo vsetkych moznosti. Ti chudaci, co cely zivot trpeli (napadli mi napriklad tyrane deti co sa nedozili dospelosti atp) a ani po smrti by nemali pokoj a zase dokola
No ale jako, co když ty týráne děti byly v minulém životě vrazi a nelidové?
Mě to moc neděsí a klidně bych si to dala ještě jednou, ale se stejným partnerem a rodinou. Kamarády si najdeme všude.
Kan no ak by sa zivot opakoval dokola, tak by nestihli byt, stale by zomreli v nizkom veku. Ale vynara sa mi k tomu vela otazok "co keby" ale nechce sa mi ich na mobile rozpisovat.
S dnesnim rozumem clovek vi, co by treba udelal jinak, ale to vedomi v tom dalsim zivote asi mit nebude? A recyklace takoveho Hitlera... ze by Zizka - Napoleon - Hitler - Putin?
Kokoska Nebude. Kdybychom se vrátili v čase, pojedeme ten samý příběh. Možná okořeněný o bezmoc z toho, že víme, jak to dopadne, ale nic nezměníme. Děkuju pěkně.
Kokoska tak v každém národu/kolektivu/společnosti je zruba stejné procento hodných, geniálních, divných, blbých, psycho.. bohužel se vždycky najde nějakej Žižka, Hitler, Putin, Orbán. I kdyby se nerecyklovali.
Mrakoplas Chápu. Já si myslím, že v životě stojíš hodněkrát před volbou a co si zvolíš, nebo jak se zachováš si prostě neseš dál. A kacířsky si teda představuju, že když je někdo celý život svině a nechá se dvě hodiny před smrtí pokřtít, nezabrání ničemu. O svrchované Vůlí Boží vedu nekonečné diskuze s farářem a jsem z toho unavená taky. :D
smeju se tomu uz 10 minut. A zaroven si vzpominam, jak me vzali poprve do velkyho divadla na Popelku. nebo Ruzenku? Dlouho to pak uz neudelali. Protoze jit z divadla s kvilejicim ditetem: "To neeebyyyloo jako kniiizceee" fakt chces :)

moora zivot prinasi mnoha zklamani ![]()
Ale ten včerejší kord byl parádní.
Kan v téhle souvislosti mě napadlo, jestli si Žižka/Hitler/Putin/Orbán o sobě někdy mysleli/připustili si, že jsou svině. Asi ne, že jo?
moora ale videla jsem ted ze zaznamu ty nase "vcelare" na OH a bylo to moc pekny, hlavne ten konec!
Kokoska Já si je teď taky pustila. Strašné nervy i tak.
Lenka22 Tak to netuším, ale spousta starejch lidí, bezvěrců, se na sklonku života nechá pokřtít. Vypočítavě, kdyby přeci jenom něco bylo, tak ať jdou rovnou do nebe, křtem se smývají všechny hříchy, úplně všechny.
Kan mozna. To se rika tady, ale nikdo nevi, co opravdu plati na druhe strane.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje