Kokoska Hele ten požadavek přišel z Prahy, né z vysočiny, tak ať se přizpůsobí.![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Karja moje mamka mi v dětství říkala, že se mám dobře učit, abych nemusela ráno brzo vstávat (do fabriky). No bez komentáře ![]()
Karja Noční směna je od desiti v noci do sesti ráno, ne od sesti. A neurcuju to ja, ale zakonik prace..
Allysa Jo, já jsem právě nepochopila, jestli nějak v tom příspěvku nenavazuješ na to brzké vstávání, že to je pomalu jako noční. To s tebou souhlasim, taky mi ty noční přišly děsné, ale kamarádky děda tak začal pracovat v důchodu a byl spokojenej! Hrozný mi to přijde:-D
Kan no ale vzdorujete vy, ze ve 14.30 potrebujete makat na zahumenku! ![]()
DruI Já takhle pracovala taky část roku a přijde mi to uplně na h..no. Jsem ráda, že ted bude snad chvíli klid:-). Přijde mi, že je pak člověk hlavou pořád v práci...
Allysa no to taky záleží na kolikati hodinové směny se pracuje. Muž má dvanáctky, takže denní 5.45 - 17.45, noční 17.45 - 5.45
Kdyz si rano narizuju budika na 4.45, tak si taky rikam, kde jsem udelala chybu :-D. Ale pred devátou volam max. kolegům v praci, driv nikoho neobtezuju.
Karjatak víš co, já jsem vždycky o řešení problémů přemýšlela i mimo pracovní dobu. Mně tak nějak vyhovuje řešit problém na pozadí nějaké jiné činnosti. Ono to asi bude i typem práce.
Karja spíš je tím myšleno, že když někdo přijde na 5:30 tak za těch 30 minut do šesté dostane příspěvek za noční..
Kdybych měla chodit na šestou , tak vstávám tak o půl třetí.. To raději tu noční. Nebo třeba od 13-21 by bylo ideál ![]()
DruI souhlasím
Kokoska No moment, nám to tady vyhovuje všem úplně maximálně a já se v 6 hodin dovolám všude kam.potrebuji, kvalita, logistika, sklad, kantýna, vrátnice, náhradní díly, všude. Pražák se dovolat nemůže, ten má problém. ![]()
Zuzuli jojo, chtěla jsem tam připsat, že to je jak s příkladem z matiky, kdy mně řešení taky kolikrát napadlo ve vaně. Ta pauza je prospěšná při řešení problémů, na to jsou snad i nějaké výzkumy, že v té chvíli mozek pracuje nějak jinak.
Kan pokud je pražák "nad vámi" budete mít problém spíš vy
Uplně se mi teda nechce věřit, že sto procent lidí pracuje v šest (tam, kde je nějaké klouzavá doba).
Evaeva Není. BohuDiky.
Evaeva Mne by zajimalo, kam ty lidi daji svoje deti. Od sesti (spis) od 5.30 je skola/skolka spis rarita nez pravidlo. My ji mame, kvuli sestram, ale je to dost krute. Ta sedma mi prijde jako dobry kompromis, vstavat se mi nikdy nechce, ale zase ocenim, ze skoncim jeste relativne dobre.
Jos naše školka začíná v 6:30, ale teda tenhle týden budíme děti v sedm na tábor a mladší to teda pořád nezvládá ![]()
Kan rakouskouherská zkostnatělost!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje