Čo vás dnes rozosmialo?
Nevím, kde dělám chybu. Garáž mám, ale asi jí chybí okýnka.

Dle prodavače ve skanzenu tradiční norský hot dog - suchá placka a párek (dcera jednou ukousla) ![]()

Tabea to bude podobná tradice jako staročeské trdlo s nutelou ![]()
viktorka_od splavu žluťásek dost jsme valili oči, když prodavač do toho zvlněnýho plechu položil tu suchou placku a na ni párek. Takhle hezky jsem to pak zamotala já. Muž se šel dokonce optat, jestli to je fakt ten hotdog. ![]()
Kečup a hořčice tam teda stály bokem taky.
Zlatá pohanka se salátem. ![]()
Tabea to víš, drsnej kraj![]()
viktorka_od splavufinska, a obecně severská, kuchyně je skvěla, hlavně ryby a graavilohy, čili gravlax. ![]()
Tabeaprodavač nelhal, vypadá to jako lokse, tady píšou potato tortila, ja bych si ji dala i jen omastenou. ![]()
https://norwaywithpal.com/norway-travel-blog/eat-a-hot-dog-like-a-norwegian/
viktorka_od splavu treba hrachova polivka
, pak maji zitne chleby, zitnoryzove kolace, syr, ktery nazyvaji syrochlebem
continuity možná, kdyby ta placka byla teplá, tak by to bylo jedlý. Omaštěnou teplou placku bych si dala radši. ![]()
Friga dik! ryzove jo
:-))
Friga Jé, když jsi tady, mohla bys mi prosím vysvětlit, co je to lörtsy a co je viineri?
viktorka_od splavu jo, vygoogli si karjalanpiirakka
Isca viineri je zakusek z asi listovyho testa, lörtsy je neco jako plneny masovy kolac, mozna to muze mit i jinou napln.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-kraj-politicka-prodava-svoje-eroticke-fotky-je-to-umeni-tvrdi-kdu-csl-258300
To je boží kauza! Kandidátka za KDU prodává své nahé fotky. Straníci se pohoršují.
Prý je to umění.
Není! Tvrdí Sára Saudková.
![]()
Se zdravotnictvím to jde z kopce, když si i zubařka musí přívydělávat![]()
A ještě to možná straně přitáhne nějaké voliče.
jerry To jo. Jinak by po ní možná nikdo ani nevtdechl.
Sweet Potato škoda, že je tam jen jedna fotka k posouzení. Tvrzení Sary Saudkové tak nelze ověřit ![]()
(Nevím, co je zábavnější. Lidovecká zubařka s erotickými fotkami nebo Saudkova jako arbitr kvality
Sweet Potato škoda, že je tam jen jedna fotka k posouzení. Tvrzení Sary Saudkové tak nelze ověřit
![]()
Taky jsem si říkala, že jsme docela utřeli. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje