Sweet Potatoabych si dávala připomínku do kalendáře,za to mi to zas nestojí. V úterý bude zas jiná zábava. ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
barbucha tři tisíce obyvatel a cementárna... tak snad bude Kunda lítat do Prahy
Doufejme. Už jsem viděla i návrh kterak to letadlo vylepšit - fotkou Mildy Zemanů ![]()
barbucha fuj![]()
prosim te, ty mas hodne veci z COS, kdyz je svetr relaxed fit, vzit mensi?
Podle toho co po tom svetru chceš
Relaxed fit je prostě trochu volnější t.j. ne upnutej, ale taky ne oversized. Já nosím volný hadry a tak v tomhle případě beru moje číslo.
Pobavilo mě, jak je to tu přínosné. V Norsku jsme jeli vlakem a před námi seděla matka Američanka, otec, dvě děti a babička. Děti babičku oslovovaly mormor, takže jsem díky barbucha hned věděla, že otec je Švéd a babička je z matčiny strany. ![]()
barbucha dekuji!
rasaNori vyskočilo na mě na fb, že jsme si ceduli fotili přesně dva roky zpátky. Jenom jsme pak nejeli do města, ale zahli k nějakému hradu (Toolse).
brrr jj tam jsme spali, kundou jsme jen projeli k moři, tam si vyfotili ještě bránu dřevařského závodu kunda sadam a jeli do tallinnu na trajekt:D
To mám z toho, že furt čumím na tyhlety internety. V šest ráno jsem otevřela oči, naskočilo mi heslo Liberté, egalité, Lihula, a nemůžu tu kravinu dostat z hlavy
OliveOyl tak dík, že ses podělila ![]()
OliveOyl ještě že to nebylo Liberté, Lihula, Kunda ![]()
Aplikácia Fotky mi dala takýto nadpis ![]()

Už je to jasné
Janulik03 Jsi v dobré společnosti?![]()
Ty jejich popisky jsou někdy fakt zábavné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje