Tak Tromsø je za polárním kruhem, to je o dost jiný svět než jižní konec Skandinávie.
Čo vás dnes rozosmialo?
Janulik03 Kdopak tě naštval? ![]()
Blanka já se teda nesmiem, mám miesto vanilkového cukru nasypala do pudinku prášok do pečiva.
To by jeden nečakal, koľko veselého môže zažiť v obyčajnej kuchyni , čo ?
barbucha ty trajekty byly úplně v pohodě, naopak se nám to líbilo. Jako je pravda že ty obří hangary přímo u přístavu v tallinu s nápisem alkoholshop dost napovídají, nicméně jsme je nestihli ani po cestě do finska, protoze vidět Kundu nám přišlo lepší, ani po cestě zpět. Davy ozralcu se tam fakt nevalely...naopak na horní palubě byla živá hudba, a bylo to příjemne free.
Tak jedním uchem poslouchám jeden designérský pořad a slyším : "...musím udělat ten vzorek zlatější a perforovanější ..."
někteří překladatelé si hlavu s dabingem moc nelámou ![]()
Samantha priznavam, ze takhle bez kontextu nechapu, co je spatne. Tohle zni jako neco, co pravidelne v ruznych variantach slycham v praci.
Dnes sme sa nečakane v Kauflande stretli so známym, s ktorým sme sa po presťahovaní takmer 20 rokov nevideli. Potešili sme sa a bolo toho zrazu veľa ,na čo sa každý chcel spýtať. Manžel išiel odtlačiť náš nákupný vozík bokom ,aby neprekážal a vtedy sa ma ten náš známý spýtal - a čo že sa ten Peter tak hrbí ? No, sľúbili sme si, že si isto musíme zavolať a že sa stretneme všetci, aj s jeho manželkou, a išli sme si každý po svojom. Pri čakaní u pokladne mi muž hovorí - ten Marián ale ostarel, čo ? No jasne, Marian ostarel, zatiaľčo my sme sa za tých 20 rokov nezmenili !
Musela som sa usmiať, keď som si predstavila, čo asi povedal žene Marián, keď prišiel domov .
Blanka No mi povídej, já včera potkala naší dětskou MUDr a chvilku jsme splkly, no nemládneme. Haha.
Blanka
My sme naposledy s kamoškami pri ČAJI!! rozoberali choroby. To sme teda klesli ![]()
Janulik03 Tak to normálně dělá moje parta kamarádů věčně! Při pivu, ale rozeberou se komplet, děcka, oni, co kdo a co na to, normálně že by i léčitel čuměl. Nejhorší je, že ten jeden si fakt našel mladou přítelkyni, by mohla být někoho z naší party dcera. Já si na každé akci říkám, panebože to nemůže dát, mně se stát toto v jejím věku, vedení techto hovoru, nemoci a stáří spotřebičů a čím přelestit dřez, normálně odrazim se od stolu a utíkám neb mám pocit, že umřu:D. Ale už to mladí není asi co dřív:D
Karja kamarád si našel mnohem mladší přítelkyni a ze stavební inzernyrky je po dvou porodech osoba co prodává ájurvédské masáže a všechny nás komentuje, že jíme moc masa. Její web je do omfg, ale nechci ji to udělat.
Ta měla fakt radši zdrhnout, dokud byl čas. ![]()
Karja ale u nas to nikdy nebola téma. A ideme zas na predlzeny vikend, tak je treba vysadiť lieky a nasadiť víno.![]()
Janulik03 my se na ty nemoci taky vzdycky dostanem, ale pak prevladne debata o jidle ![]()
continuity treba je spokojena, snad ji k tomu nikdo nenutil, ne?
Karja tak vam je kolem 35 ne? To bylo nekterym manzelovym kamosum taky treba kolem 30ky, kdyz me v 16 privedl mezi ne. Byla jsem blba a radsi zticha
. Te pritelkyni asi nebude uplne 15 predpokladam a urcite si neco inspirujiciho na vas najde...
Karja ale teda spis jsem si prisla menecenna. Vsichni studovali, pracovali. Vysokou meli vsichni, cast se presouvala do zahranici. A ja byla na nizsim gymplu. Dneska se to srovnalo. Ale o tech nemocech uz se mluvi taky ![]()
Jos Spíš ke 40 než 35 kolem. Tak jako i na mě jsou některý ty témata na oslavu moc. Nic inspirujícího si na nás hledat nemusí, jen se jí divím, že tam chce chodit;-)
continuity Jako myslíš, že ji vaše parta takhle zničila? ![]()
Karja Třeba nechce, ale co jí zbývá? Nejlepší kamarád mého muže má pořád nějaké nové mladé přítelkyně (většinou typ modelka, to mám vždycky fakt radost) a když se sejdeme, mluvíme jen my tři, ony se většinou jen zdvořile usmívají. To je fakt propast, muzika, filmy, zážitky....asi s jednou to fungovalo, našli jsme společnou řeč, ale jinak jsme pro ty holky očividně starci. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články