Malý dítě se na můj dotaz, co vykukuje z pod vlasku na hlavě, když kreslí panáčka, zamyslelo a pak vypálilo že VŠI! (A já teda myslela uši
)
Čo vás dnes rozosmialo?
Snažila se co nejsprávněji odpovědět na záludnou otázku.
Sweet Potato spíš v ní rezonuji ty letne podzimní zážitky s vycesavanim
rasaNori To je mi jasné, ty musely být silné.
My byli v cizím městě na hřišti a dítě hlásí, že tam byl namalovanej pindík. Ja nato: a určitě to byl pindík? Ty víš, jak se maluje? Dítě: no jasně, já ho umím namalovat líp.
Tabea my chodíme kolem namalovanyho kosočtverce a dite se denne pta, proc je tam namalovaná ryba (chodej kolem i se skolkou, tak velmi pečlivě volim slova, aby to nedopadlo Ale maminka říkala....)
Potrefenáhusa budeš muset domalovat ocas ![]()
Samantha Vona právě trochu má (fotka nejde nahrát)
V noci na Nova Love dávali Beverly Hills 90210. Už nějaký další díl. Ale ve zpětným přehrávání jsem si pustila 1. Jsem to po 30 letech dohnala
Jsem to tehdy nesledovala, jen náhodně obcas neco. Kdyby mě tak vidělo moje pubertální intelektuální ja, tak by se stydělo
Ale teda jako on tam vůbec nebyl Dylen! V podstatě jsem chtěla vidět hlavně jeho. Ten jediný mě tehdy bral, celej James Dean.
notna Dylan v 1.díle vlastně není, velká zrada. Ne že bych si to pamatovala z mládí, pustila jsem si to, když jeho protagonista zemřel.
Edit: tehdy mne nebral nikdo, jen ta celková atmosféra, oblečení, barvičky, autíčka...
Sweet Potato To jsem mela vědět, bych si ušetřila ponocování s marným vyhlížením Kdyz zemřel Perry, tak jsem sjela jeho scény na YT.
Byl to fenomén , tomu se nedalo vyhnout a ta móda mě taky bavila.
notna já mám sceny z přátel na facebooku a vždycky mě překvapí, jak mě to prostě pořád baví a rozesměje no. Seriál celý bych už asi nekoukala, ale ty scénky jsou hrozně fajn takhle pro připomenutí...
notna ja jsem videla nahodou kus druheho dilu a ted se mi to zda takove naivni, jako ze snad dnesni pubertaci by na to ani nekoukali, takovy spis pro pametniky to je ![]()
A vsimla jsem si, ze davaji taky Pobrezni hlidku, tu jsem teda nevidela, jen jsem si vzpomnela, jak moje dcera tehdy obdivovala Mitche.
Karja Přátele jsou nadčasoví a vtipní. To ted taky někde dávají a par epizod jsem náhodně viděla a furt dobry. To BH bylo taaaak strašně nudný, zdlouhavý a o ničem. Jsem si u toho četla na netu. To je snad dobrý jen jako exkurze do ty doby. Měli walkmany a telefony v autě ![]()
Kokoska To jsou teda vykopávky ![]()
notna přátele jedou už asi deset let pořád dokola na nova 2. A ano pořád dokola se koukám, když na to přijde ![]()
Já na BH koukala na studijích ve Francii. Vždycky se ve spol.místnosti k televizi namačkala půlka dívčí koleje.
Sweet Potato na kolejích se zaplnila televizní místnost když běželi Simpsonovi a po tom Přátelé ![]()
Kokoska joo na pobřežní hlídku jsem taky narazila :D spousta záběrů kusů nahých těl. A ty plavky!
Tak třeba bude i odpadlík a knight rider.
bublifuk na to koukal pro změnu syn. A ještě Highlander!
Sweet Potato ale Francouzi taky beco meli, Helena a její chlapci?
BH bylo guilty pleasure, ja měla docela rada dawsonuv svet
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články