Potrefenáhusa
bh bylo pro mě už trochu retro, když jsem mu dorostla, ale Dawsonův svět jsem zbožňovala. Docela ráda bych se koukla, je mi samozřejmě jasné, že teď už bych to musela brát spíš jako recesi ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
notna Jojo, jsou nadčasoví, ale zas na druhou stranu,já kolikrát ve své sociální bublině řeknu něco z těch přátel něco takovýho pomalu jako základní všeobecná znalost, ale třeba ti moji mladší kolegové už to neznají, neví co je Moničina komora, narážky na vztahovou pauzu, neznají Rosse gesto poslání do háje. Už jako se to láme no.
Karja Tak ja vím jen Moničinu komoru. Nikdy jsem to neviděla souvisle a asi ani všechny díly. Ted jak to běží , tak jsem poprvé viděla díl, jak se dal Ross dohromady s Rachel ![]()
Potrefenáhusa Jo, to bylo strašně strašný. Floriánek, Sebastiánek...
notna Všimla sis v BH u uvodních titulků, jak jdou studenti do skoly, že jeden si tam nese elektronický psací stroj? To mě pobavilo, taková slepá vývojová linie.
Pustila jsem si pár dílů loni o prázdninách, ale dneska mi už připadali, jako moc velcí slušňáci.
Sweet Potato Na Helenu a její chlapce jsem docela koukala, bavipa mě ztřeštěná Johana. Titulní Helena byla taková unylá.
A nejlepší za mě byla Škola zlomených srdcí, australský seriál ze střední
brrr Škola zlomených srdcí byla super. Bavila mě docela dost sérií.
KokoskaZminka o Mitchovi mi hned pripomnela David Hasselhoff - Hooked on a Feeling
Karja me Pratele minuli. Muz to porad pousti jako podkres a fakt mi to nic nerika. Vtipne mi to neprijde. Zaujalo me az LOST, HIMYM, a hlavne Big bang theory , ti mi prisli ze jsou mi bliz ![]()
Jos bbt mám ráda, ale himym mně přišlo hrozně přitažený za vlasy, hlavně ty další řady, ani jsem to nedokoukala. Ne, že by přátelé byli stoprocentně podle pravdy, ale dokázala jsem se do nich vžít.
Jos BBT jedu pořád dokola, to si pouštím vyloženě pro dobrou náladu. Přátelé mě naprosto minuli, já nikdy neviděla ani jeden díl. Říkám si, že to zkusím a nějak se k tomu nemůžu odhodlat. Pak ještě Sex ve městě mám oblíbený.
Jos BBT je nejlepší
na tý ujíždím pořád
Přátele si občas pustím na FCB, když jsou ve feedu. Jinak asi nic. Když jely ty Beverly Hills a Hasselhofové, měla jsem zrovna strašně moc zájmů a koníčků mimo domov, takže jsem se nestíhala dívat. Ostatně, na mé střední škole byl hřích se dívat, jsme přece byli rozervaní a nonkomformní umělci
akorát řže vůbec ne
Tieto seriály išli uplne mimo mňa, niekedy to asi pozerala dcéra.
Ja som zas pozerala Hviezdnu bránu ![]()
Evaeva Tak ale zase tak daleko přátelé od pravdy nebyli, já jednu dobu žila dost podobně, dokonce i s těma dveřma naproti! ![]()
Přátelé jsou moji, ty jsem sjížděla celé první těhotenství a znám je nazpaměť. BBT mám taky ráda a teď shodou okolností s dětma koukáme na Mladého Sheldna. :-) HIMYM jsem viděla, v té době povinnost, ale ty pozdější série mě nebavily vůbec. Na Beverly jsem vyrostla, ale dnes už bych si to asi nepustila, musí to být strašná nuda, ale tehdy jsme to strašně žrali, to byl úplně jiný svět! A trochu mě lízlo Melrose place, ale jen lehce.
Jo a na Helenu a její chlapce jsem taky viděla! ![]()
Tahle paní mne baví. I když zdaleka ne všemu rozumím.
https://www.instagram.com/missdianemorgan?igsh=MXY0NGN0cTE0cDZjeA==
Garfieno právě. Je jasný, že některý věci jsou tam moc, ale jen o trochu.
Sweet Potato Ježíš, je to vtipné, ale být v kůži těch dotazovaných vědců bych být nechtělo. To střetnutí s "blbcem" je vždycky těžké, natož když to natáčí kamera.
dzizisketa Philomena Cunk je skvělá. Z nedávna mi utkvělo: "Obraz se šíří rychleji než zvuk. Proto spousta lidí vypadá chytře, dokud nezačnou mluvit."
Kde jsme rozebíraly ty vocintky v ledničce?
Grrr.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články