Garfie třeba se vás.. je plachá. Mám pocit, že já začínám lehce komunikovat tak po 14 dnech každodenního kontaktu, takže při pobčasných návštěvách bych asi působila jako raterdovaná.. neb nejsem ani mladá ani typ modelka.
Čo vás dnes rozosmialo?
Trošku mu to připomnělo můj zážitek, už asi před patnácti lety,v obchodě jsem potkala asi pětiletou dceru kamarádky se kterou jsem se dlouho neviděla, odstěhovali se ze sídliště do domku za městem, já po rozvodu na druhý konec města,a teď najednou vidím Kačku s babičkou, už jsme se k nim chtěla radostně hlásit a v tom mi blesklo hlavou -babicky Kačky znám,ale tohle není ani jedna z nich, Kačka je stejně stará jako můj syn a tomu se devatenáct
.Ala ta podoba
Vlm -
to sú šoky, čo ? V bežnom živote si človek neuvedomí , ako ten čas rýchlo plynie.
Blanka přesně tak,
Vlm Musela jsem si to přečíst třikrát, než mi to došlo. Au.
bublifuk Jo, to jedna z nich měla, ta se nás vysloveně bála, až to bylo nepříjemné, ale ta byla spíš roztomilá, tu jsem měla ráda. :-) Já to nemyslím nějak zle, spíš mi jich kolikrát bylo líto, protože se očividně nebavily, ale šance ji nějak vtáhnout do hovoru končily fiaskem (hlavně teda ze strany jejího přítele, který byl rád, že nás tam má a užívá si to, bez ohledu na jejich pocity, on je trochu macho typ). Je to teda hrozný mluvit takhle v množným čísle, když těch holek bylo víc a bylo to jak přes kopírák, teď už se snad konečně trochu usadil! :-)
Garfie jeji partner je sice introvert, ale pěstuje nesmírné množství lidských vztahu. Je to jeden z těch konektoru, díky kterým poznáš většinou svých známých. Takže ten její chlap to umí, takhle mi pomohl, když jsem se stěhovala do Čech.
No a ona je cizinka (z Evropy, ne Indie) a tady neměla nikoho, bydlí za Prahou a hodně brzo po přistěhování měli ty děti. Navíc jsme s ní z různých důvodu nebyli úplně kompatibilní.
Takze po porodu zůstala ve vesnici za Prahou úplně sama, nejbližší rodina 800km a hledala někoho, s kým bude trávit čas. A našla si ty ajurvedsky skupiny.
Za mě je to o celé nějak nakřivo a než že je spokojená bych to popsala, že je to úniková varianta.
Karja to je jak přes kopírák s tou mojí. Akorát ona, když je vypustila, seděla doma sama s dítětem nebo dvěma, takže přestal jezdit i on.
A jelikož ho znám celkem dobře, trochu mám obavy z těch konců.
Garfie jo, to byl návrh jedné možnosti. Ono zapadnout do skupinky dlouhodobých známých nebude jenom tak. Borec asi vybíral pořád stejný model ![]()
Sweet Potato ono se to špatně popisuje nebo to spíš neumím, ta malá byla přesná kopie, včetně účesu a stylu oblékání, pletený svetřík na knoflíky..., jen mi nedošlo že jsme se roky ne neviděly ![]()

tv Tomu říkám motivační citát :-)
Meziobratlová ploténka ve slovenštině: medzistavcová platnička ![]()
No offense, je to vtipné a roztomilé zároveň.
dzizisketa
Lepší ovšem toto slovní spojení vůbec nemuset znát.
Sweet Potato no to jo! Já jsem nedávno byla na takovém přátelském setkání s jedním britským profesorem a nemohla jsem si vzpomenout, jak se řekne "endoprotéza kyčle", tak jsem se pak omlouvala, že moje slovní zásoba ohledně zdravotnictví je chabá a on prý že to je přece super, že jsem tuhle slovní zásobu nikdy nepotřebovala ![]()
Pinot Noir
Robert Jr. je moje srdcovka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články