andulka01 a tu starší reklamu na stellu asi znáš vid? Jak po něm v baru pokukují ty holky a....
Čo vás dnes rozosmialo?
Karja znám :-)
A slibujou pokračování příběhu Davida a Davea, tak doufám, že se k nim nějak dostanu. Škoda, že už nejsou noci reklamožroutů.
barbucha teda nevim ta reklama v nebi je dobra po: make educated guess. Ten další rozhovor je trapný jak na prvním pubertackym rande, pevně doufas, že se to zlepší.
Vy mi dáváte... normálně jsem si musela jít udělat ještě jedno kafe (dnes už třetí
)
continuity Jo, vleče se to a pointa nikde.
Já si díky dnešní zumbě dosr rozšířila znalosti, japonská verze Rickyho Martina ![]()
Jo, ten začátek je nejlepší. Ale já miluju Malkoviche, ty jeho ksichty jsou luxusní
Hello George ![]()
I když i v tom rozhovoru mě pobavilo "žádný producenti, žádný agenti... prostě ráj". Nejsem tak náročná, no ![]()
Garfie Bomba! :D
Garfie ten je ![]()
barbucha ti producenti jsou dobrý, ale úplně to nevytrhnou
Karja skvělá je i na Heineken s Jennifer Aniston
Potrefenáhusa Ta je tady z těch nejlepší ![]()
Úplně hledím na ty reklamy. Jsem vubec netušila, ze hvězdy nějaké točí. Jsem Clooneyho mela za výjimkou. Doteď jsem znala jen jeho Nespreso.
https://www.novinky.cz/clanek/lifestyle-ubehla-maraton-za-polarnim-kruhem-v-prevleku-ledniho-medveda-a-za-svitu-polarni-zare-40507365
To je tak krásná blbost!
"překonala světový rekord (nejrychleji zaběhnutý zimní maraton v převleku savce v ženské kategorii)".
![]()
Sweet Potato predstavovala jsem si hunaty kozich ![]()
Kokoska a já že běží po čtyřech ![]()
Nemůžu zato. ![]()
Dík, pobavilo. Nedávno na mne na IG vyskočila podobná scénka s Harrym a Malfoyem, to bylo úplně dojemné.
Sweet Potato ty jo, taky dobrý kombo.
marieu Neumím to bohužel najít. Vyhledavač mi go nabízí asi stokrát, ale samý TicToc, ten nemám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články