https://www.instagram.com/reel/DFHwBj9gx1e/?igsh=MWh2bDllMWdjN3FvdA==
Čo vás dnes rozosmialo?
Dnes jsem líčila dětem, jak daleko jsem musela chodit do školy. A starší.."no jo, za tebe, v dobách temna...".![]()

Čo hovoríš barbucha ? Je to pravda?
Nie rozosmialo, ale pobavilo. Dnes večer som stretla ružovú pani alebo slečnu (videla som ju zozadu, neviem odhadnúť jej vek). Mala dlhé rozpustené ružové vlasy (taká dosť intenzívna ružová), ružový kabát, ružové nohavice, ružové topánky typu nízke ugg, ružovú kabelku, na nej ružový prívesok (vyzeralo to na nejaké malé plyšové zvieratko). Predpokladám, že pod kabátom mala ružové tričko či sveter.

RoSa civilization border![]()
RoSa
dokonaly!
RoSa Zajímavé je, jak mnoho prague haterů v té Prague přebývá ![]()
Evaeva no kamos ma civilization border za hornima pocernicema. Dostal nas, kdyz vykladal, ze si jeho sestra bere asiata. Ukazalo se, ze je to pardubicak.
Pinot NoirJežíš to je vtipný, ale kamarádka dělá na povodí a ta se nesmeje, že to zvíře fakt dokáže udělat milionové škody třeba za 14 dní, zaplavit poměrně velkou oblast, furt někam jezdí řešit bobra:D
Karja no však jo, to je první, a na dlouhou dobu asi jediná pozitivní zpráva o bobrovi. Ale pobavilo mě to. ![]()
Pinot Noir Jj, mě taky:D.
Pinot Noir No dobře, že ses o bobra podělila, mě taky pobavil ![]()
Rano prede mnou jela velka dodavka s obrim napisem MHA na zadnich dverich. Pod tim teda malym pismem Marketing & neco, ale stejne mi Mha vylepsila rano, diky! ![]()
Rádo se stalo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články