Sweet Potato to neva... najde se příště.
Čo vás dnes rozosmialo?
Mate 20 sec na nakresleni a ai hada, co to je :)
baltik To je dobrý, dík.
Chtěla jsem si to doma trochu zútulnit, koupila jsem si andulka01křeslo. Je fakt dobrý, hezký...No takže křeslo je už plně obloženo dekou, protože si ho vyhlídla kočka a začala ho drancovat a v obýváku máme tak obri krabici, že si v ní dokázaly udělat domeček obě dvě děti a bude tam asi tak navždy, protože tohle tajne fakt nevyhodim:D. Takže zutulnivat jen zevnějšek, nikoliv interiér!
Karja nemela ta kocka byt venkovni? S domeckem na zahrade?
KokoskaNe, měla být venkovne domácí, svobodný zvíře, ale je svobodný až moc!
Karja Kočka je ještě mladá, počítej, že vysloveně ničitelem bude ještě tak půl roku. Ty mý už nemaj takový ty amoky a zoomies, už si "jen" dobrusujou drápky.
Částečně se mi je podařilo přemluvit na druhé křeslo (z frcu), na to hezčí dávám polštář, když tam nejsme. Ovšem drbou ho určitě, jen u toho nejsem. Na tom sametu to ale není tak vidět, tak mě to asi netankuje.
EDIT: stejně se, podle mě, dřív prodřou ty područky, než to rozkuchaj kočky.
Tohle je dvě minuty poté, co jsme křeslo nainstalovali.
andulka01 Já ti nevím, ta naše kočka je nějaká moc asi šikovná, s gaučem se nám 6 let nic nestalo a víš jak ona to rozškrábala? Jakoby ze švu, kde to bylo sešité začínají vylézat nitě, jinak to docela to její škrábání dává, ale našla slabý místo toho gauče! Takže na to, že to odejde dřív než to kočka oddělá, bych se nespoléhala.
Ještě mám záclony ze 3 oken na vyhození (a z toho jedna je záclona na 4metrové francouzské okno).Do toho gauče se pustila a pak pod jedno okno budu muset dát asi nějakou jako rohož, je to tam hrozně zatapaný, jak z toho skáče dolů a opře se jakoby tapkama o zed. A ještě mi drápe postel, ta je z borovice, je měkčí a normálně tam zatrhne drápky. Takže když jí to sečtu, s granulema, stelivem, veterinou, no pěkně kočka, pěkně!
Janulik03 Už na něm leží, na dece!
Místo "stelivem" jsem četla "střelivem"![]()
Karja doživotná záruka![]()
Karja peknej sloník
Karja Neboj se ty nic... Vendelín právě šla okolo počítače s tvým příspěvkem, v rychlosti ho přečetla a zjistila, že je moc vzorná. Načež objevila misku s hroznovým vínem a vzpomněla si na kotěcí léta. Po celém obýváku jsou na strategických místech zašantročený kuličky vína čekající na rozšlápnutí.
Kdy že jsem to udělala hloubkový úklid podlah? Bingo - před týdnem.
Ad záclony - u mámy 3 m na výšku, 16 m na šíři, bez vzoru. Tak jí ten vzor trochu nahodila. Se to jakože schovalo v záhybech, ale ![]()
Že jsou automaty na kdeco, to uz jsme si zvykli.
Ale vůnětomat jsem viděla poprve (dámské toalety v Cafe Louvre).
A ne - nenavoněla jsem se (toto je sestava, ze které bych si si nevybrala ani při největší snaze - ba právě naopak
).
A ne - na pánské toalety jsem se podívat nešla![]()

jerry "vůnětomat" ... než jsem dočetla, myslela jsem, že tam rozstřikují rajčatový džus
.
Resistenci vůči pokušení úplně chápu.
Zrovna nedávno jsem nad diskuzí o suchém únoru přemýslela, že suchý únor jako substituce půstu nemá s mou celoroční spotřebou smysl. Mám fakticky suchý celý rok, ale... vlastně líh, jako líh. Mohla bych to převést na parfémy.
A s touhle myšlenkou jsem skončila, protože jen ta představa! Brrr!
Ale někdy je to snadné. Třeba v Café Louvre.
jerry fufuuuu....ale to v polovici minuleho storocia byvavalo! To sa mi páči!!!
jerry Tak to je boží!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články