Archivářka výborný!
Čo vás dnes rozosmialo?
Blanka to jsem neznala :)
salvia ano, kulaty sanon je moje oblibeny misto na zakladani dulezitejch veci![]()
brrr My jednou implementovali ve vodárnách, kde si požádali o převedení X reportů... X na ntou, přesněji...
A tak jsme s nimi sedli a probírali jednotlivé výstupy, kdo a zda a kdy je potřebuje.
A objevili jsme šuplík, kam se ty vytištěné sestavy dávaly. Jenom tam. Nikam jinam ![]()
711990 Myslím, že do něj po právu patří podstatně větší množství dokumentace, než se tam opravdu může uložit. Bohužel.
.
brrr jé, to posíláme u nás, v pondělí ráno, co budeme ten týden dělat. Poslední dobou mám pocit, že je to seznam toho, k čemu se nedostanu ![]()
continuity ano, Skovajsa![]()
Dnes jsme šli se synem ze školky takovou pěšinkou ve křoví za vsí kolem trati, sbírali klacky a šišky a na úrovni našeho domu jsme z té pěšinky odbočili a prodrali se křovím do civilizace. Vyplivlo nás to na parkovišti před nějakou bytovkou, kde stála elegantní paní v kostýmku u auta a hned prý: "Dobrý den, vy jdete na tu prohlídku bytu?"
Doteď se tomu musím furt smát. Realiťáci asi taky vidí všelijaké věci, když jim připadá normální, že člověk jdoucí na prohlídku bytu vyleze zablácený z pangejtu s klackem v ruce. ![]()
Pinot Noir pobavilo ![]()
Pinot Noir ježiš, mně to pobavilo taky. Uplně to vidim, ten obraz:D
Karjamě to úplně vykolejilo a zmohla jsem se jen na špitnutí, ne, nejdeme, a vtipnost té scény mi došla až za rohem. ![]()
Pinot Noir k doplnění obrazu mi chybí už jen hovno na botě z toho křoví.
Pardon, ještě mi leží v hlavě předchozí vedlejší téma. ![]()
Pinot Noir sis šla před prohlídkou důkladně omrknout okoli![]()
Pinot Noir to je super scénka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články