Čo vás dnes rozosmialo?
Sweet Potato Tak to je dobrá prča. no dívala jsem se no:D
Karja Neboj, já taky.
Přijdu k dceři a ona mi říká: co to máš dneska na sobě za drogerkovou vůni? No Hibiscus Mahajád. No asi by u Crivelliho neměli radost :-).
...no, neměli... Ale on tak působí, bohužel...
![]()
(když budeš mít možnost, zkus následující - mohla by se Ti líbit, voní luxusem, řekla bych...
https://www.ingredients-store.com/thomas-de-monaco-eau-coeur-extrait-de-parfum?brands%5B0%5D=65
)
Miru Já mám naštěstí jen vzorek :-).
![]()
...jako mně se taky líbila, ale právě to uvědomění si, že je zaměnitelná s mnoha levnějšími, její sympatie zmizely...
Byla jsi rychlá, výše je tip na vůni...
Miru Díky za tip, zkusím :-).
Přijdu k dceři a ona mi říká: co to máš dneska na sobě za drogerkovou vůni? No Hibiscus Mahajád. No asi by u Crivelliho neměli radost :-).
majú sa viacej snažit
!
slniecko Přesně :-)
Miluju když můj muž přijde za mnou do květinářství jako běžnej zákazník, vyká mi a chce kytku pro manželku k MDŽ. :D Třicet minut vysírá, zdržuje, má debilní dotazy, všechno co nesnáším. Za ním fronta až ven, aby nakonec odešel s jednou růží a nechal tringelt tak za pět. Chtěla jsem udělat v neděli Svíčkovou, ale Lečo bude lepší.
Kan boží chlap! ![]()
Sweet Potato nevydržela jsem víc než minutu, přijde mi to nějaký hrozný.
Pinot Noir Srabe! ![]()
Sweet Potato viděla jsem minule něco podobného, jakože hymna pro deskohráče. Bylo to stejně strašný ![]()
Přišla za mnou v obchodě paní, zeptat se, čím že to manžel tak hezky voní. No nakonec jsme společně došli k tomu, že to voním já :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články