Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 24. února 2025 20:28

Makara ze? Proto uz se jenom smeju. A jeste budeme v rodine za debily, co maji vseho plnou zadel a chudinka Kacenka nema nic a my jsme na ni zly...

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 24. února 2025 20:28

Makara To už možná rasaNori zjistili, viz karavan.

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 24. února 2025 20:32

rasaNoriNo jako je to pěkne pitome, já tohle znám, že se do toho vloží rodiče a prostě jednomu dítěti se dari, tak nic a druhé podporují jak můžou. Ale jak se do toho vloží i ten sourozenec uspesnejsi napřímo, tak to nevěsti nic dobrého. 

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 24. února 2025 20:34

Karja je to tak, dohodli jsme se ze uz dodavku pujcovat nebudeme a mistr plati 500 mesicne, protoze na vic nema

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 24. února 2025 20:36

rasaNori ty kraso, to abyste mu to pak zvedli o inflaci, to než zaplatí, to si za to pětikilo nekoupíte ani svačinu

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 24. února 2025 20:42

Karja ani nemluv, ale porad to beru tak, ze mame stesti, tak se nebudu cukat a drat ho ze vseho. Protoze ted sice mame, ale taky se to muze vsechno posrat a nebudeme mit a pak treba karma zafunguje

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 24. února 2025 20:46

rasaNori No jasný, tak hlavne to se nedá nic moc řešit když už to nastane no. Já si nerada půjčuji cokoliv přesně z těchto důvodu. 

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 25. února 2025 03:05
Reakce na Marbuša:

​to mi připomíná nedávný rozhovor s dcerou:

D: Mami, představ si, tam jsou rodiče a ty mají 100 dětí! To je strašně moc! (Rodina vlkodlaků ve filmu Hotel Transylvania)

J: No to teda! A kolik dětí je tak akorát?

D: Myslim, že tak pět...

Teď začali mluvit o sourozenci, co by potřebovali, i před mužem. Každý den.

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 25. února 2025 07:14
Reakce na Tabea:

​to mi připomíná nedávný rozhovor s dcerou:

D: Mami, představ si, tam jsou rodiče a ty mají 100 dětí! To je strašně moc! (Rodina vlkodlaků ve filmu Hotel Transylvania)

J: No to teda! A kolik dětí je tak akorát?

D: Myslim, že tak pět...

Teď začali mluvit o sourozenci, co by potřebovali, i před mužem. Každý den.

​Mně u toho obrázku zmizel komentář, že zdroj neznám, aby to nevypadalo, že se chlubím cizím peřím Tipla bych si, že to psal jedináček.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. února 2025 07:18

Tabea Mám v práci novou paní, ona má pět dětí, manželství prý trvalo jen patnáct let, potom si uvědomila, že chlapa už k ničemu nepotřebuje. Ale ty historky stojí za to a hlavně ona si vůbec nestěžuje! Ale vůbec.

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 25. února 2025 17:56
Reakce na rasaNori:

Makara ze? Proto uz se jenom smeju. A jeste budeme v rodine za debily, co maji vseho plnou zadel a chudinka Kacenka nema nic a my jsme na ni zly...

​Tak nechť se rodina pochlapí a ten kvartýr jí zaplatí, ne? Když už budete za ty zloduchy... tak ať vám ukážou, kdo je tu charakter!

Offline salvia
příspěvků moje polička 25. února 2025 20:00
Reakce na Karja:

... něco co dělá maminka a že maminka bud pracuje nebo leží nebo si vaří kafíčko, ale pak si vzpomněla, že někdy myju i nádobí. 

​Nic si z toho nedělej, moje děti od covidu zásadně prohlašují, že: "Maminka v práci telefonuje a píše maily.", zatímco manžel dělá pořadnou práci, neboť výsledky se přetaví ve velmi hmotné statky :-). 

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 25. února 2025 20:23

salvia Vzhledem k tomu, že se mě dneska dcera zeptala jestli mi má jezdit myší, aby to vypadalo, že pracuji (to nezhasnes na teamsech) tak to už si myslíasi svoje. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 25. února 2025 20:40

Karja holka šikovná! Počkej, až za tebe bude odpovídat.

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 25. února 2025 21:04

bublifuk ajojo,musím je to doučit a v létě se budeme u te myši střídat ve třech!

Offline salvia
příspěvků moje polička 25. února 2025 21:08

Karja :-) Evidentně se o sebe umí postarat. Mám pár kolegů, kteří by Ti takové dítě záviděli. 

Já si pro tyhle příležitosti vytvářím rezervu a dlouhodobě kultivuji náhled svých kolegů na svou práci , protože "pracuji, i když se dívám z okna". 1) je to obvykle pravda a 2) čtenáři myšlenek, až se vyskytnou, si opravdu celkem počtou (nebo taky ne) .

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 25. února 2025 21:16

salvia jednu kolegyni, jiz pokrocileho veku a dost kapacitu v oboru, novy reditel prudil a nutil ji psat vykazy prace (nechtela dobrovolne odejit do duchodu...). Tak odevzdavala soupisy: 10-12 delam to a to, 12-14 to a to, 14-16 premyslim :))

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 25. února 2025 21:34

salvia však koukání z okna, to je podle mého šéfa regulérní pracovní postup, resp. postup pro řešení problémů - říká tomu Fensterova metoda.

Offline salvia
příspěvků moje polička 25. února 2025 23:32
Reakce na Pinot Noir:

salvia ...Fensterova metoda.

Pro mě to je regulérní pracovní postup, premýšlím. Jen ten název jsem ještě neznala. S dovolením si ho osvojím . Do akademického prostředí je jako dělaný. Kapacita tedy nejsem, ale až mě začnou nutit psát výkazy...už to vidím po vzoru kolegyně moora:

...

14-16 analýza materiálu Fensterovou metodou = přemýšlím

16-18 analýza výsledků dosažených Fensterovou metodou = stále přemýšlím

Druhý den

8-12 písemné stanovisko = přemýšlím a z poznámek píšu sáhodlouhý text, který stejně nikdo číst nebude

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 25. února 2025 23:40

salvia

Kromě Fensterovy metody ještě používá metodu, která má teda využití hlavně v účetnictví, a to je metoda ATV - aby to vyšlo.