Pinot Noir Dodržování spotřebního koše ve školním stravování kontroluje školní inspekce a hygienická stanice. Minimálně ta hygiena se bude vztahovat asi i na soukromé instituce.
Čo vás dnes rozosmialo?
Pinot Noir chápu. Já jsem ráda, když mají sladké s nějakou výživou hodnotou, třeba něco s tvarohem, protože to kluci jí narozdíl třeba od hovězího masa z rajské
Karja ha, v tom kombinovani dvou no go jidel vynika i nase jidelna, ktera je jinak velmi slusna. Vari casto takovou hospodskou klasiku v hospodske kvalite (parkrat jsem ochutnala a dobry), vyber ze dvou jidel. Ale casto to vyjde tak, ze jsou na vyber 2 top jidla (takova, co vetsine chutna) nebo prejt vs kovbojske fazole a k tomu nejaka extra neatraktivni polevka.
Gatita No ale když to takhle napíšeš, tak ono to asi bude schválně, aby se obou jídel ve výběru mohlo udělat přibližně stejné množství. Když jsou dvě stejně atraktivní varianty (ať už pozitivně nebo negativně ;o) tak se výběr rozdělí plus mínus na půlky. Kdyby bylo atraktivní a neatraktivní jídlo pospolu, tak se to rozdělí třeba devadesát na deset a kuchyně bude nerovnoměrně vytížená! ;o)
DruI kupodivu to zní dost logicky.
Karja mne to takhle vysvetlili, kdyz jsem se (diplomaticky) ptala.
Gatita hm, akorát u nás prejt obě děti milují. Osobně bych si vybrala asi fazole, pokud by ten prejt nebyl se zelim a pecenymi brambory. To bych byla v háji, co si vybrat.
continuity ja mam taky rada oboji, ale jako dite jsem to teda nemusela. Vezmi si, jak ten prejt vypada....
V piatok sme mali pórkovú polievku so syrom a zemiakmi, a hrachovu kašu s mäsom na spôsob paprikáša s chlebom. Lukáško zjedol chlieb
keby to mäso nebolo v kaši, zjedol by aj to.

Marbuša Dobrý.
Dcera měla ve slabikáři ubrázek se zadáním: já umím. A ona namalovala nějakou postavičku umyvadlem. Tak jsem se jí na to ptala a ona, že je to mytí nádobí. že jí po mně bylo ve škole smutno, tak chtěla namalovat něco co dělá maminka a že maminka bud pracuje nebo leží nebo si vaří kafíčko, ale pak si vzpomněla, že někdy myju i nádobí.
Karja někdy ![]()
![]()
Tvl, já se zblázním. Švagrová se rozvedla, problémy všude, ale to bylo jasné, že se švagrem to nebude žádná selanka, ale nějak to jede, takže se s náma dohodla, že jí koupíme byt, který nám bude splácet. Protože se bojí, že nebude mít nic, a podnájem nechtěla a na hypo by nedosáhla. Takže celou zimu jsme řešili byt, různě jsme jezdili na prohlídky, tohle teda proběhlo, byt slavnostně máme. A teď, kupodivu, zjistila, že měsíční splátky jsou fakt vysoko a už je problém
čekala jsem to tak nějak 100%, ale ještě před převzetím klíčů fakt ne:D
rasaNoripromiň, ale ona neumi jako dělit? Nebo jak to mohla zjistit až teď, kolik budete chtít? Je to teda blbý, ona vám být splácí a až ho splati, což bude asi tak za 25 let (vzhledem k tomu diveni), tak ho napíšete na ni? To je tedy pěkná divočina:D
Karja nebo taky splacet za nejaky ten rok prestane, odstehovat se samozrejme nebude mit kam...
rasaNori A tak budete mít tam nahoře připsaný dobrý skutek
.
Já vim, že to není moc sranda, ale při těchhle záchranných akcích v rodině to často končí nenávratnou půjčkou.... Někde jsem četla poučku, že v rodině a kamarádům máš půjčit to, co můžeš oželet.
Karja nevim, a je mi to jedno. Bohajeho, muz je vsech idiotu kral, to se dalo presne cekat![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články