Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline notna
9425 příspěvků moje polička 21. února 2025 15:05

Pinot Noir Dodržování spotřebního koše ve školním stravování kontroluje školní inspekce a hygienická stanice.  Minimálně ta hygiena se bude vztahovat asi i na soukromé instituce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2025 15:27

Pinot Noir chápu. Já jsem ráda, když mají sladké s nějakou výživou hodnotou, třeba něco s tvarohem, protože to kluci jí narozdíl třeba od hovězího masa z rajské 

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 22. února 2025 07:28

Karja ha, v tom kombinovani dvou no go jidel vynika i nase jidelna, ktera je jinak velmi slusna. Vari casto takovou hospodskou klasiku v hospodske kvalite (parkrat jsem ochutnala a dobry), vyber ze dvou jidel. Ale casto to vyjde tak, ze jsou na vyber 2 top jidla (takova, co vetsine chutna) nebo prejt vs kovbojske fazole a k tomu nejaka extra neatraktivni polevka. 

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 22. února 2025 09:16

Gatita No ale když to takhle napíšeš, tak ono to asi bude schválně, aby se obou jídel ve výběru mohlo udělat přibližně stejné množství. Když jsou dvě stejně atraktivní varianty (ať už pozitivně nebo negativně ;o) tak se výběr rozdělí plus mínus na půlky. Kdyby bylo atraktivní a neatraktivní jídlo pospolu, tak se to rozdělí třeba devadesát na deset a kuchyně bude nerovnoměrně vytížená! ;o)

Offline Tak Betty
6130 příspěvků moje polička 22. února 2025 09:22

DruI kupodivu to zní dost logicky.

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 22. února 2025 09:36

DruI Gatita Jo, já už si to taky začínám myslet, nebo že je to kvůli tomu, aby ty děti prostě ten spotřební koš dodrzely, že když mají jíst luštěniny a kapusty a květáky a nevím co, tak to musí jít proti sobě, že kdyby to dávali na výběr s řízkem, tak se tomu nikdo nepřiblíží. 

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 22. února 2025 09:43

Karja mne to takhle vysvetlili, kdyz jsem se (diplomaticky) ptala. 

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 22. února 2025 16:15

Gatita hm, akorát u nás prejt obě děti milují. Osobně bych si vybrala asi fazole, pokud by ten prejt nebyl se zelim a pecenymi brambory. To bych byla v háji, co si vybrat. 

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 22. února 2025 16:45

continuity ja mam taky rada oboji, ale jako dite jsem to teda nemusela. Vezmi si, jak ten prejt vypada.... 

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 22. února 2025 17:18

V piatok sme mali pórkovú polievku so syrom a zemiakmi, a hrachovu kašu s mäsom na spôsob paprikáša s chlebom. Lukáško zjedol chlieb keby to mäso nebolo v kaši, zjedol by aj to.

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 22. února 2025 21:08

letfenixaNaše děti měly bramborový guláš. Takže taky jen chleba, ale prej krajicky:D to je tedy zajímavá kombinace ta hrachovka. 

GatitaJá jim všechno, ale z těchto dvou jídel bych si teda nerada vybirala a jako dítě teda bych nejedla ani jedno;-). 

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 24. února 2025 15:06

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 24. února 2025 15:17

Marbuša

Já jsem se fakt lekla, dnes je doba taková,že člověk neví.

Ale spočteny to má správně

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 24. února 2025 15:22

Marbuša Dobrý. 

Dcera měla ve slabikáři ubrázek se zadáním: já umím. A ona namalovala nějakou postavičku umyvadlem. Tak jsem se jí na to ptala a ona, že je to mytí nádobí. že jí po mně bylo ve škole smutno, tak chtěla namalovat něco co dělá maminka a že maminka bud pracuje nebo leží nebo si vaří kafíčko, ale pak si vzpomněla, že někdy myju i nádobí. 

Offline Makara
3637 příspěvků moje polička 24. února 2025 20:02

Karja někdy

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 24. února 2025 20:12

Tvl, já se zblázním. Švagrová se rozvedla, problémy všude, ale to bylo jasné, že se švagrem to nebude žádná selanka, ale nějak to jede, takže se s náma dohodla, že jí koupíme byt, který nám bude splácet. Protože se bojí, že nebude mít nic, a podnájem nechtěla a na hypo by nedosáhla. Takže celou zimu jsme řešili byt, různě jsme jezdili na prohlídky, tohle teda proběhlo, byt slavnostně máme. A teď, kupodivu, zjistila, že měsíční splátky jsou fakt vysoko a už je problémčekala jsem to tak nějak 100%, ale ještě před převzetím klíčů fakt ne:D

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 24. února 2025 20:18

rasaNoripromiň, ale ona neumi jako dělit? Nebo jak to mohla zjistit až teď, kolik budete chtít? Je to teda blbý, ona vám být splácí a až ho splati, což bude asi tak za 25 let (vzhledem k tomu diveni), tak ho napíšete na ni? To je tedy pěkná divočina:D

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 24. února 2025 20:21

Karja nebo taky splacet za nejaky ten rok prestane, odstehovat se samozrejme nebude mit kam... 

Offline Makara
3637 příspěvků moje polička 24. února 2025 20:25

rasaNori A tak budete mít tam nahoře připsaný dobrý skutek.

Já vim, že to není moc sranda, ale při těchhle záchranných akcích v rodině to často končí nenávratnou půjčkou.... Někde jsem četla poučku, že v rodině a kamarádům máš půjčit to, co můžeš oželet. 

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 24. února 2025 20:27

Karja nevim, a je mi to jedno. Bohajeho, muz je vsech idiotu kral, to se dalo presne cekat