brrr on zavazí i na kolorkách? Fuj! Fuj, bléééé
Čo vás dnes rozosmialo?
andulka01 a co má jako být

andulka01 Bohužel nám tu teď zavází všude. Byl i na Beats for lone, kroutil se tam jak červ na háčku
Sweet Potato Myslíš, ču..k si drží ču..ka?
brrr tak u vás je leader kandidátky ne? Jste to odnesli asi nejvíc ze všech krajů.
Tady je proroctví,jak by Babiš mohl dorazit na brutal assault
Vypadá jak Bob z twin peaks

continuity Myslím, že už tady byl leader i minule, ale teď je nějak všude. Však už byl i u nás, prý přišlo tak 30-50 lidí, ale naprosté minimum místních. V Opavě prý taky kolem padesátky lidí, tak nevím jestli si to vozí sebou nebo co.
Tady je proroctví,jak by Babiš mohl dorazit na brutal assault
Vypadá jak Bob z twin peaks
Vrazila bych mu do ruky stehýnko
brrr Minule byl v Ústí, ne? Ale letos teda řádí mnohem víc, užijte si to ![]()
eM Jo, fakt. 21 byl u nás leader Vondrák. Babiš byl u nás poprvé v obci kvůli prezidentským volbám. No a asi zalíbilo se mu tak, že zůstal ![]()
Zajímalo by mě, na základě jaký personifikace mi fb v rámci reklamy nabízí houpačku pro slepice? ![]()
Včera mě rozesmála bývalá kolegyně. Prý se v práci vžil termín "jestli mě naštvou, tak odejdu jako Lamička" a to i u lidí, kteří mě tam vůbec nezažili. Jsem legenda! ![]()
Tehdy přišla poslední kapka, šéfovi jsem řekla, že se už nenechám buzerovat, flákla mu na stůl výpověď a nenechala se ukecat.
LamickaPříběhy o tobě budou kolovati po staletí.
Lamicka Hahaha, to je hezký;). Mně zas jednou říkala kolegyně, o generaci starší, že když nad něčím bloumají, nevědí si rady, tak si prý na mě vzpomenou a řeknou si, jo Karja, ta by řekla "nevim, tak to neřešim". To se mi taky líbilo, že jsem tam zanechala, takovýto odkaz. Ale určitě se nepředává dál jako tvuj;). Z toho pak vzejde "kdo vlastně byla ta bájná Lamička,možná Stána z učtárny jí ještě pamatuje, prý se s ní jednou bavila v kuchynce".
dneska jsem si vzpomnela na vsechny ty hospodynky, ktere si poridi uklizecku a pak pred jejim prichodem uklizi. dovezla jsem auto na cisteni interieru, pan se pta: mate to hodne spinavy? ja: jo docela jo, jezdim s tim ke konim( normalne koberecky lehce zablaceny a takovy ten bezny bordylek, zadne polite sedacky nebo tak, proste bezne zaspineny, uplne vyklizeny od provozniho bordelu samozrejme. a on: no to budete platit priplatek![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje