Jitka77
To je skvělý!
Mě pobavila cedule v hotelu....

Tablo ve výloze řeznictví.

Sweet Potato :D:D:D A pro jakej kousek si šla ty?
Sweet Potato 10 dkg Floriana prosím![]()
Sweet Potato hezký čerstvý maso.
To je z Prahy? Jedno to dítě vypadá jak z přízně.
Tabea Praha
Sweet Potato tak to bude nějakej levoboček ![]()
Jitka77 dakujem. Snad nas uz dalsia pohroma necaka (zazila som tam obe).
Učitelka ze školky poslala fotky z exkurze na vojenském letišti. Fotka našeho dítěte:

![]()
Pinot Noir
vyhodili ho z lietadla?
Pinot Noir neotevřel se mu padák?![]()
byli jsme s mužem na večeři a potkali jsme tam dva takové cizince, muž se s nimi dal do řeči tak ruzně a ten jeden se mě pak ptá "Jaký to s nim je? Je dobrej nebo hroznej? Dá se to s ním vydržet?" To mě rozesmálo, poznal na první dobrou, že to není jen tak. Tak jsem řekla, že spíš už musim, že s nim mám dvě děti:D:D:D. A on se ještě otočil na svého kamaráda a říká mu, tady je to jiný než u nás, tady je holkám patnáct a hned mají děti. Jsem teenage matka s dominantním manželem.
Karja
to je dobry ![]()
Ještě mi jako říkal, že mu mám víc držet otěže nebo něco takovýho jsem z té gestikulace vydedukovala. Jako ten to poznal hned, jaký jsou tam energie:D:D Ale jak se to dělá, když začnu, řekne, že jde na ryby. Z toho pána vyzařovaly zkušenosti z této oblasti a takový životní nadhled, mrzí mě že jsem se nezeptala:D:D
Karja tak to je skoda, mohlas nas poucit!![]()
viktorka_od splavu Vy už to asi taky víte:D:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.