Pán je opravdu vtipálek - tak to měl snad posoudit on, jestli je to z jeho pohledu "hodně špinavý".
Čo vás dnes rozosmialo?
jerry vsak jo nakouknul a hlasil ten priplatek, asi mu tam vozi na cisteni cisty auta? kdybych tam vylila neco na sedacky (jako kamoska zabijackovou polivku:-)) tak nereknu, ale trochu blata - na podlaze pekne prosim- to je ten duvod dat to vycistit, ne?
ps: ani nevozim zadny zvire, par konskych chlupu tam patrne bude ale videt nejsou
viktorka_od splavu kolik to cisteni u vas stoji?
viktorka_od splavu dneska cestou domu vylil muz na sebe a na sedacku kafe. Auto je jak cune, jak jsme obcas chodili blatem a pak jeli domu, nacaly to uz deti a ted jsme to dorazili. To bude drahy ![]()
Kokoskajá jsem takhle v autě hodila na sedačku kebab:D. Na čisteni to nebylo, neb by to byly vyhozené peníze, trochu jsem to přejela jarem a pak se to ztratilo;-)
Karja ja uz jsem cistila vsechno mozny po detech, ale ted uz to chce hloubkovy cisteni i v kufru a pod kobereckama, o kastli nemluve, nechce se mi na tom nechat ruce a odpoledne.
Kokoska jj, já už mám v autě jakoby nějak západane drobky a smitka jakoby v těch spárách nebo záhybech, to je úplně bez šance. Ale vůbec se mi do toho nechce dávat peníze, protože to bude přesně jak píše Viktorka, za příplatek a vydrží to chvilku. Ale nechtěla bych nikoho cizího vozit teda nebo se tím vozem nějak prezentovat;-)
Karja to je mi jasny, ze to dlouho nevydrzi, ale uz fakt musim.
Antje ja to dostala jako darek, takze nevim, ale priplatek byl 200,- tak to asi nebude tak hrozny
To opravdu není nijak hrozný. Za čištění interiéru jsem platila vždycky 3 tisíce (ale měla jsem v předchozím autě bílé kožené sedačky, takže v ceně bylo ošetření a impregnace kůže, a to byla docela podstatná položka).
jerry tyjo, já když jsem prodávala auto, tak vyčištění stálo k deseti tisícům... ale to bylo včetně nějakýho ozónu... a taky přirážka za ty Ronýskovo chlupy, žejo...
jerry no tyo, mam maly auto a zadnou kuzi, koukam ze to mohlo byt cca 2tis, to jednou za rok jde, sama to nemam kde pucovat, nechce se mi a ani bych to takhle nevycistila, ja bych si to asi nekoupila aktualne, ale urcite je to dostupna sluzba. jen ten typek me opravdu pobavil:-) jo a auto jak novy, brnakum muzu doporucit :-P
RoSa to mi prijde hodne moc, Sambo platil 5k za velike auto plne psich chlupu a slin (rotvajler), taky plus impregnace kuze.
Edit: impregnace sedacek, ne toho psa.
10 tis. mi přijde hodně přepálená cena, ozonizace není nijak drahá. Připadá mi, že tě pěkně natáhli.![]()
jerry musela bych se podívat, možná to bylo jen 8tis.
ale to už je fuk
RoSa Ono, jestli ti tim čistili i třeba klimatizaci, tak to se připlatí zas něco víc.
Antje to asi odpovídá. My platíme za firemní auta umytí plus interiér do 2500 Kč. Za mužovo SUV taky tak, já si to čistím sama.
Raduza jj a to tam bylo od psa naplivano vsude.
Ja bych to vycistila doma, ale tchyne me varovala, ze uz by mi to zustalo navzdy.
Ja jsem za vycisteni, umyti a navoskovani platila cca 1900, ale to uz je asi 3 roky. Muz byl nedavno a stalo to uz 2500.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje