Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 09:25

Párkrát jsem teď zapomněla, že peču, tak jsem si raději natáhla minutku. Muž přinesl z pošty balík, postavil ho na pult, já dál vařím a za chvíli se na muže otočím, on tak divně kouká na ten balík a zcela vážně říká "Ten balík tiká!" 

Kdyby v tu chvíli minutka zazvonila, tak mu asi fakt volám záchranku.

Offline Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 10:09
Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 10:51

Karja ja jsem se na to divala, ze zacatku jsem z toho mela takovy ten pocit, ze to je presne to dilo, co kdyz vidi Putin, tak si rika, ze je zapad prohnily a je potreba ho znicit, ale pak se ukazalo, ze je to satira a ten posledni dil to uplne dotahl :)

Offline Karja
44234 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 11:04

baltik přesně tak,ten poslední díl, jak zaklepal u té zrzky a pak zase u té mámy, to se fakt povedlo. Mně to hrozně pobavilo, takovej nenucenej humor, co není na sílu. Překvapilo mě, že to mělo na netu tolik špatných komentářů. Doporučovala jsem to sambovi a segře, ale říkala jsem si, že to možná nepochopí, že oni moc neznají ty nový "trendy" na které se tam naráží, že to tolik nevyzní. Že to je prostě pro ty, co to znají, ale zároveň to neberou za svoje;)

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 12:24

Karja nejlepsi byla podle me ta jeho pritelkyne a soucasne zamestnankyne

Offline Karja
44234 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 12:35

baltik jako ano. Ten věk té mámy v souvislosti "s tou situací" mi přišel třeba dost přehnaný, ale pak při té gradaci, jsem pochopila, že to muselo být až takto trochu do nereálna:D.

Ano, ta přítelkyně byla dost svérázná. Jak on se to furt snažil uhrát aby se pohyboval v těch normách nového světa (kterému teda asi i věřil), to bylo až tak zoufalý a vtipný...

Online Aranel
6495 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 17:26

Karja To zní dobře!! "Že to je prostě pro ty, co to znají, ale zároveň to neberou za svoje;) " To jsem přesně já!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 20:04

Aranel Jo bylo to dobrý, Hlavně nikoho nezranit, brát ohledy, protože tak je to správně, zatím si z něho teda všichni dělali holku pro všechno, včetně mamky. Jak se na té oslavě honil a vařil, obsluhoval a ona potom poděkovala tomu svýmu zajíčkovi, to bylo dobrý, tam mu to začalo docházet, ty hranice. Prostě ty emoce kdy chceš někoho poslat do zadku, musí ven. 

Hele tos psala ty o té svatbě, jak si nedokážeš prosadit hosty? Tak to se ti bude líbit.

Offline Karja
44234 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 22:40

Kan Přesně, jak v tom celej ten seriál bruslil, v té korektnosti, hlavně v komunikaci s tou svojí přítelkyní:D

Ale dost mi vrtá hlavou, nevíte, co to nosil na kolo za ten nákrčník? Jako jsem si to i googlila na co to je:D Protože to nevypadalo, že je to jako nákrčník proti ofouknutí, i to mělo vzadu nějakej plastovej verk směrem po páteři..baltik 

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 04:58

Karja jezis presne jsem se te dneska chtela zeptat, jestli to nevis. Vygooglila jsi neco? Neni to na ochranu pri padu treba?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 06:30

Karja baltik To je airbagový limec od značky Hõvding, proto to hlavní hrdina při slezení z kola hned sundává. 

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 06:51

Kan diky, to je teda vtipny, o tom jsem nikdy neslysela

Offline Karja
44234 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 09:42

Kan baltik Díky moc, hned se mi bude líp spát:D:D:D

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 18:25

Dneska nám sestavovali nový mikroskop za tři miliony - a nedodali k němu zdroj! Vážně, nebyl ani na dodacím listě, tak nám technik zajel do firmy pro nějaký jejich záložní, než se to vyreklamuje. Čekali jsme, že bude chybět třeba nějaký objektiv nebo tak, ale že zrovna zdroj

Offline eM
1729 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 11:43

dzizisketa No stane se, někdo zapomněl pribalit jednu krabici :)))

A co jste koupili? Optický? Nebo s IR? Vůbec teď nevím, kde jsou ceny a co se dá za tři mega pořídit...

Online jerry
11044 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 12:16

dzizisketa 

Možná cekali, že vytáhnete liščí ohon a ebonitovou tyč 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 13:33

dzizisketa třeba nebyl v objednávce... za další ega dokoupíte zdroj

Offline Jitka77
1906 příspěvků moje polička 09. srpna 2025 02:18

Foto z FB...

Offline Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 09. srpna 2025 09:43

Jitka77 Jeee

Offline Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 13:12

Kde jste řešili toho přejetého Santu?

My teď na cestě v hloubi lesa našli paví brk. A za chvíli po něm husí. A pak zase paví. Uzavíráme sázky, jestli za další zatáčkou bude zdechlý indián nebo tanečnice samby.