Dneska ráno mě rozesmála obsluha v řeznictví, prý mám krásné červené šaty a jsem jak karkulka. To chceš v padesáti. :D
Čo vás dnes rozosmialo?
Sedím na verandě, čtu si a krásně to tu voní. Si říkám "Konečně mám těch bylin dostatek, aby to tu vonělo, jak jsem si vysnila." Hodinu se kochám a užívám si to. Pak mi dojde, že za zády v kuchyni mám zapálenou aromalampu, aby mi tam nelétaly mouchy ![]()
![]()
Kan Tak jestli chodíš na nákup jako ja, s proutěným košíkem, nedivím se té asociaci ![]()
notna Jo proutěnej mám, ale jen na trhy, on je moc velký, ale dobrý na pikniky. Dnes jsem vyběhla jen s plátěnkou a peněženkou. A ta aromalampa zabírá? že bych zapálila večer venku v pergole, jsme teď strašně poštípaní od těch malejch černejch sviní.
Sweet Potato no a jak to dopadlo? ![]()
Kan Na mouchy to zabírá. Sousedi ob dum mají koně a tím pádem hnojiště. Much je tu jak much!
Išla som si k Vietnamcom pre obed, majú prevádzku hneď vedľa, a keď som vošla dnu, malý chlapík splasol rukami a nahlas ku mne prehlasil aká si ty velkaaaaa ![]()
No som, no
zlatý bol
Chtěli jsme se vykoupat na místní nuda pláži, všechno super, odpadlo to protivné převlékání do plavek pod ručníkem. Akorát poté co se muž divil, že je tady samej chlap, jsme zjistili, že jsme to přes ty duny trochu netrefili a nuda pláž je 100 západně.
Tohle je gay nuda pláž. Starší skonstatovala, že je tady správně. ![]()
Kde jste?
continuity Hele, ale ten ručník na převlékání nemusíš používat :D
continuity - To my sme kedysi boli v Chorvatsku na nuda pláži, dva manželské páry .Striedali sme more a bicykel, ale raz sa nám na ten bicykel akosi nechcelo,tak, že sa ideme prejsť popri mori .Išli sme po úzkej vyšliapanej cestičke medzi hustým nízkym krovím, sotva sme sa vyhli keď okolo nás chcel niekto prejsť. Ja a kamarátka sme si takmer okamžite uvedomili, že ideme do „ pánskeho “ sektoru, ale pretože komunita na nuda je veskrze priateľská, nijako sme to neriešili . Po chvľi sa môj muž zastavil, a takmer s úzkosťou v hlase sa spýtal, či si nemyslíme, že tu sú homosexuáli ? Zasmiali sme sa - no my to vieme už dlho, a keď nebudete dobrí, tak vás tu necháme !![]()
brrrkanary
Blanka taky dobrý ![]()
continuity Užijte si to!
notna Prosím, co máš za olej v té aromalampě? Já včera večer venku rozvěsila lampy s rozmarýnem, citronelou a puškvorcem, no nebylo to úlně ono, vůně ok, ale ty malý černý mušky žraly jak divý. A máš esenciální, nebo éterický olej? Já to mixla co dům dal.
Kan Mám v lampě dotek-jara Používám ještě eukalyptus nebo bergamot. Ale účinkuje to jen na ty mouchy podle mě. Venku nás žere hmyz, at dám do aromalampy cokoliv.
Můj muž ![]()
Díval se na Hvězdnou bránu a začal se strašně smát: "Blbci, míří samopaly na černou díru, jako by jim chtěla někam utéct!"
A pak si stoupnul na váhu, zamyšleně civěl na to numero, zašel si do kuchyně pro talíř s večeří, zase si stoupnul na váhu a spokojeně prohlásil: "A jsem na své váze."
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje