Tabea jsi muj clovek ![]()
brrr cerstve vlazne je nejlepsi, ale musi se to opatrne krajet, jinak se tam udela "brus". A vydrzet a nenacpat se tim, jinak to nadyma. Ale ten prvni kousek vanocky ![]()
Tabea Jak já ti rozumím ![]()
Je mezi námi spousta vtipnejch lidí.
Návrhy jména pro novou škodovku.
https://www.instagram.com/p/DWM1qNNCJtP/?igsh=MXE4aWdlNHZsZmlocw==
Hranatá Dutina ![]()
Rosťa: "Mami, ty čteš Nakonec přijde smrad?"

dzizisketa smrt smrady ![]()
Kalousek zabodoval![]()
Venku nám trochu fouká.....deštník malého Garfíka....![]()

Garfie a jeje, u vás je to počasí celkově pestré.
Mam japonský dotaz, ale hodím to do japonského vlákna.
Garfie
pekné
Garfie a kde je Garfík ? ![]()
Samantha Tak musela jsem ho vyždímat, ale přežil!!! ![]()
No a dnes mě rozesmál japonský velvyslanec ve Francii, který se na sociální sítě vyfotil se svojí oblíbenou soškou Tintina. Tin-tin ho už 37 let doprovází na všech diplomatických cestách a vyfotil se s ním před setkání s francouzským prezidentem Macronem....což je ovšem další důvod ke smíchu, protože Tintin (stejně jako Hergé) je z Belgie....![]()

Celá sada velikonočních beránků ![]()
https://www.prozeny.cz/clanek/velikonoce-nepovedeny-velikonocni-beranek-2026-galerie-102803
brrr Já mám ráda tohohle beránko-chorchoje.

brrr ja vim, proc ho nepecu! ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.