Samantha Šiš, ti růžoví jsou jak nějaký slimáci ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Samantha všechny jsou boží![]()
A já čekám vždycky na toho zombie beránka od Garfie , ten je ultimatni symbol Velikonoc.![]()
Mne se libila babovka s prohlasenim "ja jsem beranek", bohuzel jsem si neschovala obrazek.
V jakém vlákně bude probíhat hodnocení výzdoby a beránků? Narazila jsem na Threads na tyto:
Smát se budu asi až do Velikonoc, ale kdyby mi nebylo líto mít doma formu na jedno pečení za rok, tuším, že by se mi něco takového také povedlo.
To jsem si taky několik let říkala, až jsem si předlloni koupila fakt uplně levnou formu v Orionu na menšího beránka a vůbec mi teda doma nepřekáží;)
Karja mně by se forma vlezla, ostatně formy na bábovku jsem taky nepoužila několik let
Ale mezi všemi mazanci a Jidáši s medem mi beránek (chuťově) přijde jako chudý příbuzný
Evaeva Ano, je to trochu o ničem no, dělám ho vyloženě kvuli jeho looku:D
Karja my nebýváme doma, tak zdobit nemusím. Navíc, víš jak, dost možná by skončil s hlavou přilepenou ve formě ![]()
Evaeva.. Zdobit jdu už zejtra:D:D:D
Karja ty seš teda rychlá!
Allysa Ale prosím řeklo sluchátko ![]()

Garfie Joooo!![]()
Garfie vidim to uz asi desaty rok..a stejne se kazdy rok pokazde znova smeju jak blazen ![]()
![]()
Sweet Potato s nekterymi bych se trochu bala byt sama ![]()
Kokoska Mně se z některých poněkud navaluje
Sweet Potato no právě, radši to ani nerozklikavam. Ale tento by šel, ještě ocet.

continuity Tak ten by byl přesně pro mě! ![]()
continuity Jó, to jó.
Myrtila dostala jsem na tlačenku strašnou chuť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje