continuity Tak jestli si to sám zašíval ... ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Mha Ano, tak se konal happyend, hned v pondělí se mi jedna strana omluvila, prostřednictvím své sekretářky...by to asi neuměli citlivě, ale ta omluva byla nebo aspon zněla upřímně a mile, za to do jaké jsem se dostala situace a at si nic neberu osobně. No myslela jsem na to půl víkendu, fakt jsem si vůbec neodpočinula a hlavně sem s tím strávila strašně moc času práce, víc než desetinásobně.
Položka na účtence NP HL HUM Č.PAP nebudete mi věřit ale je to k jídlu ![]()
Na plátky hlava humanoida s červenou paprikou?
Mha
skoro trefa
Hummus s červenou paprikou. Ty první písmenka jsou zkratka značky.
se mi jedna strana omluvila, prostřednictvím své sekretářky
Tak trochu asociál, ne?
Karja Ty jo, to jsou historky...Omluvu jsi doufám, prostřednictvím sekretářky, akceptovala? ![]()
Úplně vidím tu nebohou ženu, jak si někde na fóru stěžuje, tyjo starej zase někde něco zbabral, teď to chce vyžehlit a já to musím dělat za něj!
V Japonsku prý končí "nahatý festival" s tisíciletou tradicí. Na vině je stárnoucí populace.
Tak Betty To je smutný náhodou, nepatří to do tohoto vlákna! ![]()
Přitom je to stotisícové město! Jinak ty "nahaté" festivaly se pořádají napříč celým Japonskem, paradoxně dva ze tří největších a nejznámějších bojují se stárnutím a nezájmem účastníků, jeden je ten, co o něm píšeš, má tisíceletou tradici a letos se koná naposled. :-( Ten druhý se kvůli nedostatku lidí otevřel cizincům a dokonce i ženám, které se letos mohou zúčastnit poprvé v historii.
Ten druhý se kvůli nedostatku lidí otevřel cizincům a dokonce i ženám, které se letos mohou zúčastnit poprvé v historii.
Takže bude v japonském vlákně reportáž? ;o)
DruI Ta, které se můžou účastnit ženy je od nás 8 hodin jízdy. ![]()
Bohužel v okolí Tokya nic takového není. :-( Ale shodou okolností jsem chtěla vyrazit, pořádá se to zrovna tento víkend, rodina chce na lyže, tak jsem myslela, že to spojíme, ale dcera je nemocná. :-(
Tak příští pokus za rok.
Garfie A to je něco jiného, než ty hromadné soulože?
Kan
Šiš, jaký hromadný soulože? Polo(!)nazí chlapi se noří do studené vody a snaží se urvat talisman a pojistit si tak štěstí do příštího roku....(pořádá se tradičně na konci oslav Lunárního nového roku). Místně jsou různé krajové speciality, jakože někde se ponoří do řeky, někde se polévají vodou a podobně, na sobě mají bederní roušky (a ponožky, hahaha), takže ani nejsou úplně nazí. Většinou je jeden "vyvolený" kněz, který ostatní polévá a naopak od nich přijímá všechno špatné a zlou energii, aby je duchovně očistil. V chrámu pak čeká obří koláček mochi, který si nakonec všichni rozdělí a zaručí si tak štěstí na příští rok...
Jinak toho největšího se každý rok účastní zhruba 9000 chlapů, musí to být dobrá podívaná!
Garfie Tak to byla jiná zem? Děje se to někde na stadionech, za bílého dne.
Kan O tom jsem v životě neslyšela.
Garfie Jo, jako nemá to tam jednoduchý, podle mě to dělá docela často, vypadala v tom zběhle a jako lituju jí, dělat v tomhle prostředí, ale třeba jsou na vlastní milí....Ale musim říct, že to byla fakt ta nejhezčí a nejsrdečnější omluva, co jsem kdy dostala. Takže buď se mi nic neděje,což je super a je to asi pravda, nebo to moje okolí vůbec neumí:-D:-D
Kan Vím, že na stadionech probíhají hromadné svatby sekty Reverenda Muna (snad korejské?), ale že by to bylo i se svatební nocí?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje